Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Nieuwpoort

Actief Interim Nieuwpoort

Jobstudent administratief bediende

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

De Actief Groep is één van de snelst groeiende onafhankelijke uitzend-organisaties van België. Op ruim 25 jaar tijd klom Actief Interim tot een stevige zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30.000. Dagelijks stellen we meer dan 6.000 uitzendkrachten en 2.300 huishoudhulpen te werk in diverse sectoren. Actief Interim, Actief Construct, Actief Select en Actief Dienstencheques behoren tot de kern-activiteiten van de Actief Groep. De Actief Groep onderscheidt zich met een typisch eigen karakter en dynamisch, snel, flexibel en jong van hart zijn slechts enkele van deze specifieke kenmerken.

Functieomschrijving

We naderen het einde van de zomervakantie. De goede, of minder goede resultaten van de examens zijn volledig verwerkt en je hebt al met volle teugen genoten van het mooie weer. Misschien heb je ook al gemerkt dat het studentenleven en het leven als meerderjarige absoluut niet goedkoop is? ???

Niet getreurd, wij hebben dé ideale last minute oplossing voor jou! Actief Interim Nieuwpoort is ASAP op zoek naar twee jobstudenten voor een bedrijf te Veurne.

 • Een enthousiaste productiejobstudent, op de afdeling mechanische ventilatie, om boxen te monteren.
 • Een vlotte jobstudent voor het bekleden van een administratieve functie in de salesafdeling waarbij je telefonisch een project opvolgt voor de Belgische markt. Voor deze functie ben je in het bezit van een bachelor en heb je geen schrik om rond te bellen. 
Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs