Terug naar alle studentenjobs

Thumb a8932c799a39f64213d29d5d08472c4b0f3f3ddd

Studentenjob

Menen

www.bluevelvetwatertaxi.be

Jobstudent KAPITEIN op de LEIE gezocht !

 • Startdatum
  16-05-2018
 • Uurrooster
  Parttime overdag Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Toerkes op de Leie, vanuit Menen, gezellig bootjes verhuren aan mensen die eens de Leie willen verkennen.

Functieomschrijving

Voor zomer 2018 zoeken we een enthousiaste KAPITEIN om onze Blue Velvet Watertaxi te helpen verhuren / besturen.

Het is waarschijnlijk een van de meest chille jobkes die je deze zomer in town gaat vinden, op tijd aankomen aan onze ponton in de Port de Plaisance van Halluin ( op 500m van de Barakken), de boot klaarmaken voor verhuur, de mensen met een big smile verwelkomen ...     Je wordt betaald per verhuur / uur die je meevaart, ik zorg er voor dat je op tijd weet wanneer de boot verhuurd is, en bezorg je het gsm-nr van de klanten. Maw, ik regel al het papierwerk, jij zorgt dat je op tijd ter plekke bent om de boot klaar te maken en de mensen op weg te helpen, en dat je op tijd terug aan de ponton bent om de mensen te ontvangen en ons bootje af te sluiten. Soms vragen de mensen mét kapitein, en dan is het aan jou ; )

Dit is geen lastige job, dit is een leuke job, waarbij je verantwoordelijkheid krijgt over het welzijn van onze Blue Velvet, so we're looking for the RIGHT CAPTAIN !
Rijk zul je er niet van worden want ik kan je niet garanderen dat er elke dag gevaren wordt, maar als het schoon weer is, en vooral in het weekend staan er soms 3 verhuren per dag op de agenda, en dan tikt de kassa wel aan, terwijl jij op de ponton een boekje aan het lezen bent of in "La Capitainerie" een kaffietje a/h drinken bent ? ; )

Interested ? check de website, en vul het contactformulier in met wat uitleg over jezelf, wanneer je beschikbaar bent, en hoeveer je van de Port de Plaisance woont en hoe snel je er kan geraken ( met de fiets zodat je niet nog eens parking moet zoeken).

Nogmaals, dit is een job voor de liefhebbers van water en bootjes, van deze job word je niet rijk, maar je verdient wel een cent bij terwijl je mensen happy maakt !
Stel dat de boot 2x op een dag verhuurd is, 1x om 11u en 1x om 13u30 ( zonder dat je meevaart), dan verdien je 2x 15€ om 3x een halfuur aanwezig te zijn ( 1x om 11u, 1x van 13 tot 13u30, en 1x om 15u30). Mijn job is om te zorgen dat de verhuren op elkaar aansluiten, zodat je kan combineren.

Wij zorgen voor een duidelijke uitleg zodat je alles weet wat je ook maar hoeft te weten, het is het vierde jaar dat de Blue Velvet de Leie onveilig maakt, dus ondertussen weten we wel hoe het moet  ; )

 

AHOI !

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

 • De best betaalde studentenjobs

  Wil jij graag weten welke studentenjobs jou het meeste voordelen opleveren? Wil jij weten waar het makkelijk te verdienen geld te rapen valt? Neem dan zeker eens een kijkje in dit artikel!

  Lees verder

 • Sollicitatietips voor een studentenjob

  Heb jij al gesolliciteerd, maar de job niet gekregen? Of is dit de eerste keer, en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dit artikel helpt jou met het bemachtigen van de jobs die jij graag wil do...

  Lees verder

Soortgelijke studentenjobs

 • 2018-01-01
  =job.status_text

  Social media tijgers

  EMAKERS Studentenjob
  8560 Kortrijk
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: