Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Gent

RedBeaver Media

Jobstudent webdevelopment 1à2 dagen /week (Laravel + VueJS)

 • Startdatum
  01-11-2017
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving


RedBeaver Media werkte met Talentdepo aan een online toepassing voor interimkantoren om in de toekomst beter te communiceren met kandidaten. Kortom, minder telefoontjes & gerichtere/betere werkaanbiedingen.

Begonnen in 2013 als afstudeerproject van 3 bachelors multimedia, deden we dit voor een 5-tal Belgische interimspelers, tot we beslisten om het roer om te gooien.

Sinds 2017 ondernemen we niet meer voor klanten, maar met klanten. We ontwikkelen samen met klanten hun online applicatie vanaf 0. De applicatie die vaak de nieuwe basis is voor hun toekomstige activiteiten.

RedBeaver Media had dienst in Gent binnen het startup netwerk Start it @KBC met kantoren in Gent, Leuven, Brussel, Hasselt & Kortrijk. Vanaf november hebben we echter een eigen kantoor, de max! :D

Functieomschrijving


Je zal een applicatie uitbouwen omtrent het beheren van patiënten, specifiek gericht op vroedvrouwen. Door de jaren ervaring hebben we een volledige interne cheatsheet liggen waarmee je van start kan om een volledige api uit te bouwen via Laravel.

Je zal meerbepaald werken op het vervolledigen van het patiëntendossier, de uitbreiding van de module agendabeheer & het opzetten van een beperkt boekhoudpakket om eenvoudig zicht te krijgen op de status van betalingen van klanten in combinatie met je totale winst van de diensten.

Het opzetten van meerdere gebruikers binnen één praktijk zal ook aan bod komen, wat een serieuze meerwaarde zal zijn met focus op planning.

Kortom, uitdagingen genoeg.

De front-end zal werken op basis van VueJS. Wat ervoor zorgt dat je technische kennis zal hebben om in de toekomst héél snel dynamisch een verwerking uit te voeren (zoals een price calculator), zonder dat je hiervoor een volledig framework dient toe tepassen zoals AngularJS

Profiel

Je beschikt over basiskennis PHP, Javascript, HTML, CSS & queries in MySQL.

We bieden aan

Een betaalde!!! studentenjob die ideaal te combineren is met enkele dagen les. (max. 2 à 3 dagen /week)

We bieden je intensieve begeleiding waarbij je na de studentenjob in staat bent om zelf volledige online webtoepassingen te maken. Ideaal voor je toekomstige job of als voorbereiding voor een eigen stage.

We voorzien een plek in ons lichtgevend kantoor inclusief een 2de monitor waardoor je in alle luxe volledig kan bijleren.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Bar- en Zaalmedewerker

  A concept interim Studentenjob
  2060 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Dierenverzorger

  Lupus Inspiratori Studentenjob
  8800 Roeselare Beveren
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: