Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Knokke-heist

Côte Belge

Jobstudenten keuken en zaal

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: moedertaal Frans: basiskennis
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Late keuken, lekker eten, prachtige wijnen, barfood, gezellig en ongedwongen. Dit waren enkele kernwoorden die Joeri Huybs en Griet Broeckx in gedachten hadden toen ze begin juli 2016 Bar- Bistro Côte Belge in Ramskapelle (Knokke-Heist) openden.

Van zodra je de zaak binnenwandelt zie je deze elementen al terug in de prachtige lange toog, oude scheepslampen, een vloer uit 150 jaar oude treinwagons en tafels die kunnen omgevormd worden tot hoge tafels.

Barfood, gastronomische gerechten en klassiekers gaan hier hand in hand en worden tot in de perfectie klaargemaakt met dagverse en seizoensgebonden producten. Dit in combinatie met de mooie wijnkaart (ook per glas) en verschillende cocktails zorgen ervoor dat u anders gaat denken over een bord eten.
Er werd ook veel aandacht geschonken aan het bar concept, Bar-Bistro Côte Belge, de naam zegt het zelf, is er niet enkel en alleen om te eten. 

Spring gerust eens binnen en neem plaats aan de toog waar u een gin-tonic, glas wijn of cocktail kan drinken. Aan de dj-tafel neemt iedere vrijdag een dj plaats zodat u het weekend goed kan inzetten met uw vrienden. 

Kortom, een avond Côte Belge is niet een avond op restaurant, het is een totaalbeleving waar alles in functie van elkaar staat met de gast centraal zodat u een onvergetelijke avond beleeft. 

Hopelijk tot snel! 
Team Côte Belge

Functieomschrijving

Keuken: meehelpen mise en place maken en meehelpen gerechten klaarmaken met de chefs tijdens de service.

Zaal: opdienen en afruimen van de tafels, mise en place klaarzetten voor de volgende service, bar aanvullen.

Profiel

Ben jij de persoon die we zoeken, ben jij onze superkracht die ons komt versterken, ben jij de supervriendelijke kracht die onze klanten een leuke ervaring biedt. Extra’s, jobstudenten, flexi’s, iedereen die gemotiveerd is om ons team te vervoegen, zowel voor ons zaal- als ons keukenteam. Tijdens de vakanties en weekends. Ervaring is een pluspunt, maar zin om er in te vliegen het belangrijkste!!!

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs