Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Hoegaarden

Flexpoint

Jobstudenten podiumbouwers

 • Startdatum
  07-09-2018
 • Uurrooster
  Parttime overdag Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  Yes
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Flexpoint heeft een sterke bedrijfscultuur. Een cultuur die gevoed wordt door een drietal kernwaarden:
Authenticiteit: het vermogen om in elke situatie te handelen vanuit de eigen persoonlijkheid, binnen de kaders zoals geschapen door het bedrijf. Geen rol spelen, maar jezelf echt laten kennen en open staan voor de ander.
Ondernemerschap: het inspelen op kansen in de markt, op een dusdanige wijze dat er waarde wordt gerealiseerd voor alle betrokken partijen.
Relatiegerichtheid: het voorzien in de behoeften van onze klantpartijen op gebied van werk, op een dusdanige wijze dat we hun verwachtingen overtreffen. Kort en krachtig is het onze missie om dé partner te zijn voor realisatie en behoud van werk door diensten te verlenen die constant de verwachtingen van onze partners overtreffen. Exceed expectations! 

Functieomschrijving

Voor een bedrijf geleden te Hoegaarden zijn wij op zoek naar jobstudenten voor het helpen opbouwen van verschillende podia en tenten. Samen met een gans team ben je verantwoordelijk voor de opbouw van markten, tenten op verjaardagsfeesten en evenementen , podia voor optredens, ... enz.

Profiel

Wij zoeken gemotiveerde studenten die graag fysiek zwaar werk doen in weer en wind. Studenten die kunnen werken in september zijn welkom. 

We bieden aan

Een leuke maar uitdagende vakantiejob. 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs