Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Panne

AGO Jobs&HR

JOBSTUDENTEN RECEPTIE CAMPING TER HOEVE Plopsaland

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: zeer goed Frans: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat momenteel 6 parken uit. Het gros van de activiteiten is nog steeds gesitueerd in België met, naast de outdoor themaparken Plopsaland De Panne (2000) en Plopsa Coo (2006), een overdekt themapark Plopsa Indoor Hasselt (2005) en een gethematiseerd waterpark Plopsaqua De Panne (2015). Ook internationaal is de groep sterk actief. Zo opende in 2010 het eerste Nederlandse themapark, Plopsa Indoor Coevorden, en werd het Duitse Holiday Park overgenomen. In Polen zijn onlangs de werken gestart voor het zevende Plopsa-park: Majaland Kownaty. De opening hiervan is voorzien in 2018. Naast de parken beheert Plopsa ook een externe Plopsa Winkel in Wijnegem Shopping Center en het Plopsa Theater in De Panne.

Bovendien blijft Plopsa jaar na jaar investeren. Afgelopen jaar werd Heidi geïntroduceerd in beide Indoor-parken. In 2017 werd in Plopsaland De Panne de houten achtbaan en de bijhorende zone Heidiland geopend. Holiday Park pakt uit met de Holiday Beach Club, een themagedeelte met twee gloednieuwe attracties. Later dit jaar start in Plopsaland De Panne de bouw van het eerste Plopsa Hotel en een vakantiepark rond de personages van Studio 100.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Ze ontvangen gemiddeld 3 miljoen bezoekers per jaar.

Vandaag wensen wij de Camping Ter Hoeve in De Panne te versterken met een enthousiaste medewerker receptie (m/v).

Functieomschrijving

Takenpakket

Je onthaalt de nieuwe bezoekers
Je werkt met het inschrijvingsyssteem
Je staat in voor de verkoop van Merchandising-producten
Je bent verantwoordelijk voor de omgang met een kassa en geld
Je staat in voor de reservaties en volgt deze zorgvuldig op
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gasten en staat hun bij met raad en daad
Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch contact met bezoekers
Je onderhoudt en verzorgt samen met het team de camping
Je werkt alleen en zelfstandig aan de receptie van de camping

Profiel

Camping Ter Hoeve zoekt studenten die zelfstandig en verantwoordelijk aan de slag kunnen. Om de bezoekers goed te onthalen dien je zeer goed Nederlands en Frans te spreken. Er wordt verwacht dat de student voor een langere periode beschikbaar is om te werken: verschillende weekends, enkele weken of zelfs een volledige maand. Ben jij de student die we zoeken en wil je het Plopsa Team versterken? Solliciteer hieronder.

 

We bieden aan

Camping Ter Hoeve biedt een zeer afwisselende job in een groeibedrijf met informele, open werksfeer tussen gemotiveerde collega’s. We voorzien voor studenten contracten volgens een afgesproken planning, een salaris conform de wettelijke baremaverloning, aangevuld met een sociaal abonnement, en tal van kortingen aan de hand van jouw Plopsa-TeamCard (korting op voedingswaren in het park). Je bezoekt gratis alle Plopsa-parken.

 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Studenten horeca M/V

  Daoust Nieuwpoort Studentenjob
  8620 Nieuwpoort
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: