Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Sint-Truiden

Agilitas Sint-Truiden

Jobstudenten

 • Startdatum
  15-08-2019
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Functieomschrijving

Je bent student, en wil een centje bijverdienen. Dat kan bij Agilitas Sint-Truiden !

Wij hebben veel verschillende klanten waar je terecht kan voor zowel verkoop, productie, poetsopdrachten, administratieve functies, technische functies, enzovoort.

Dus laat ons weten in jouw sollicitatie wat voor werk je wil doen, of je eventueel een (technische) studierichting volgt, en wanneer jij beschikbaar bent. Ben je bijvoorbeeld enkel in het weekend of in de zomer vakantieperiode beschikbaar, of je kan je ook op bepaalde dagen door de week? Laat het ons weten! Verkies je een bepaalde sector? Zet het in je sollicitatie! Dan gaan wij op zoek naar gepaste job voor jou.

Profiel

Dit is afhankelijk van de functie waar je voor kiest. In de productie is het bijvoorbeeld handig als je een technische richting volgt. De minimumvereiste is de Nederlandse taal beheersen. Beheers je daarbuiten ook het Frans of Engels? Dan kunnen we kijken naar een functie waar je dit eventueel kan gebruiken. Je job hoeft niet in lijn te liggen met je studies: er zijn genoeg opties voor iedereen. Ook zijn er enkele jobs waar je 18+ voor moet zijn, dus voeg zeker je CV bij de sollicitatie.

We bieden aan

Ook hier zijn verschillende mogelijkheden. Je kan voor 1 bedrijf kiezen waar je het hele jaar door voor werkt, of verschillende opdrachten combineren.

Wat je zeker wel hebt, is onze ondersteuning. Je kan erop rekenen dat we jou blijven opvolgen, zorgen voor een correcte verloning, en je verder helpen bij al je vragen!


Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-08-12
  =job.status_text

  Piano helpen verhuizen

  GEERTJE PODEVYN Studentenjob
  3870 Heers
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: