Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Antwerpen

Carrefour Express kerkstraat

Kassa/aanvullers

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Retail

Functieomschrijving

Carrefour Express Kerkstraat is uiteraard gelegen in de Kerkstraat. Wij zijn een buurtwinkel waar jong en oud zich thuis voelt. We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten, die mee willen instaan voor de verdere groei van onze winkel. Wij zoeken studenten die beschikbaar zowel in de loop van de week maar ook in het weekend.

Als allround winkelmedewerker krijg je heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, kassawerk, het controleren van data ,... 

Klanten spontaan begroeten , hen verder helpen en begeleiden is een zeer balangrijk onderdeel van je job. Ten slotte dien je samen met je collega’s de winkel te onderhouden en ben je bereid om te werken volgens vooropgestelde structuren en procedures.

Profiel

PROFIEL

onze nieuwe collega wil zich inzetten, is stipt en hecht veel belang aan orde en netheid. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen must. Onze klanten komen de eerste plaats en daarom heb je van nature een zeer klantvriendelijke houding. Je bent spontaan en assertief en hebt een verzorgd voorkomen.

Omwille van veiligheid en hygiëne procedures is een goede kennis van het Nederlands een absolute vereiste. Je bent bereid om in wisselend uurrooster te werken alsook op feestdagen. Werken in vroege (vanaf 6.00u) en late (tot 20.00u) shifts schrikken je niet af. 

Wie interesse heeft, aarzel dan zeker niet om te solliciteren via student.be

We bieden aan

WE BIEDEN AAN

U komt terecht in een jong team, aangename werksfeer, uren en dagen zijn bespreekbaar, correcte verloning, kortingskaart en een interne opleiding. 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Part time cleaning staff

  n.n.damonds bvba Studentenjob
  2018 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: