Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Herentals

Manpower Herentals

Kledingverkoper m/v (Herentals)

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen. Ook tijdens jouw studententijd willen wij jou helpen aan een toffe manier om je vrije tijd door te brengen en zo een centje bij te verdienen. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en Student. Welcome to a world of opportunity!

Functieomschrijving

Als kledingverkoper ben je verantwoordelijk voor een aangename en warme winkelervaring bij de klanten. Je draagt bij aan de orde en de netheid in de winkel, adviseert klanten waar nodig, vult de kleding bij aan, kijkt of er voldoende stock aanwezig is, bediening aan de kassa en een vlotte communicatie met je collega's is vanzelfsprekend om je job goed uit te oefenen!

Profiel

Onze ideale kandidaat heeft ervaring in de verkoop en/of is erg sociaal ingesteld. Motivatie is belangrijker dan ervaring!  Je bent klantvriendelijk ingesteld, hebt een verzorgd voorkomen en bent uiterst gemotiveerd om aan de slag te gaan en een centje bij te verdienen! Verder ben je modebewust en ben je mee met de nieuwste trends!

We bieden aan

Een toffe studentenjob en de ideale kans om te sparen voor de reis die je deze zomer wil maken, de festivals die je wil bezoeken of de GSM waarvoor je al lang aan het sparen bent. Al deze dingen liggen binnen handbereik door gewoon even contact met ons op te nemen!

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2019-08-08
  =job.status_text

  Tuinhulp

  ASAP.be Studentenjob
  2440 Geel
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Frituur medewerk(ster)

  Frituur BAM BAM Studentenjob
  2222 Wiekevorst
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Outdoor Flyer

  2-Challenge Studentenjob
  2222 Itegem
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: