Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Adegem

Verstraete IML

Logistiek medewerker 2 ploegen

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Je komt terecht in een internationale, succesvolle onderneming. Verstraete IML produceert elke dag meer dan 45 miljoen in mould labels voor diverse segmenten van de verpakkingsindustrie waaronder zuivelproducten, salades, gezondheidszorg en nog veel meer.
Onze familiale, open bedrijfscultuur is zeer dynamisch en heeft als kernwaarden flexibiliteit, leervermogen, open communicatie en werken in team (FLOW).

Meer 550 collega’s en 650 klanten wachten op jou!

Functieomschrijving

Je voert ondersteunende logistieke activiteiten uit binnen de afdeling Afwerking met als doel efficiëntie en productiviteit te garanderen. Binnen Afwerking worden de gedrukte vellen d.m.v. verschillende processen zoals afstapelen, trillen, snijden en stansen verder afgewerkt tot verpakte labels.

Je brengt volle paletten weg en je voert lege paletten aan. Witte en zwarte paletten, luchtborden en drukplanken zet je op de voorziene plaatsen. Je haalt getrilde paletten uit de rekken om klaar te zetten om te snijden. Je communiceert met de slijpafdeling welke stansmessen moeten worden gebracht of teruggevoerd.

Je helpt mee met het voorbereiden van de dozen: dozen maken voor orders, deksels kleven en voorraad bijhouden en aanvullen.

Profiel

Je hebt interesse in een logistieke job binnen een productieomgeving. Je bent analytisch sterk waardoor je in staat bent om inzicht te hebben in de werking van de afwerking en de planning. Je werkt georganiseerd en je kan prioriteiten stellen. Je anticipeert vlug en flexibel bij onverwachte problemen. Je kan goed presteren onder druk en je kan zelfstandig werken.

Je kan vlot en veilig werken met een stapelaar of je bent bereid dit aan te leren. Je kan werken in twee ploegen.

Opstart zo snel mogelijk. Je bent bovendien minimum 3 dagen per week beschikbaar.

We bieden aan

We bieden een grondige opleiding en introductie. Je komt terecht in een succesvolle onderneming met een duidelijke groeistrategie en focus op continu verbeteren. Ons bedrijfsklimaat is zeer dynamisch en heeft als kernwaarden flexibiliteit, leervermogen, open communicatie en werken in team. We voorzien een aantrekkelijke verloning in verhouding met je competenties.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs