Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Hulshout

Manpower Herentals

Magazijnier m/v

 • Startdatum
  30-07-2018
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen. Ook tijdens jouw studententijd willen wij jou helpen aan een toffe manier om je vrije tijd door te brengen en zo een centje bij te verdienen. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en Student. Welcome to a world of opportunity!

Functieomschrijving

Tijdens het blokken door al aan het dromen van je zomerse uitstapjes en festivals? Groot gelijk! Maar vergeet ook niet uit te kijken naar een toffe studentenjob.

Wij zoeken nog 2 à 3 studenten voor de periode van 30/7 – 17/8 bij een klant van ons te Hulshout. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en dit in een tof team dat vlot te bereiken is en met de kans om nog meerdere zomers aan de slag te gaan. Tot je taken behoren laden, lossen, aanvullen, stocktelling, orde en netheid van het magazijn en basis administratief werk.

Profiel

Leeftijdvereiste is 18 jaar minimum, verder ben je een opgewekt persoon die graag in team werkt en de handen uit de mouwen wil steken. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst. Belangrijk is dat je beschikbaar bent in de gevraagde periode!

We bieden aan

Een leuke bijverdienste in dagdienst, in een team met fijne collega's en extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en woonwerkvergoeding. Daarnaast een leerrijke ervaring en een pluspunt op je CV!

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Junior Developer

  Ehale BVBA Studentenjob
  2590 Berlaar
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Thuis in Wordpress

  GCVGilbertSpruyt Studentenjob
  3130 Begijnendijk
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: