Terug naar alle studentenjobs

Thumb c5df0b060655dd78972d242c5630b1619b3841b1

Studentenjob

Hulshout

Manpower Herentals

Magazijnier m/v

 • Startdatum
  30-07-2018
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Manpower Herentals is specialist in de rekrutering van bedienden en arbeiders voor de KMO markt in regio Kempen. Ook tijdens jouw studententijd willen wij jou helpen aan een toffe manier om je vrije tijd door te brengen en zo een centje bij te verdienen. Telkens weer gaan we voluit voor de 'perfect match' tussen werkgever en Student. Welcome to a world of opportunity!

Functieomschrijving

Tijdens het blokken door al aan het dromen van je zomerse uitstapjes en festivals? Groot gelijk! Maar vergeet ook niet uit te kijken naar een toffe studentenjob.

Wij zoeken nog 2 à 3 studenten voor de periode van 30/7 – 17/8 bij een klant van ons te Hulshout. Je staat in voor algemeen magazijnwerk en dit in een tof team dat vlot te bereiken is en met de kans om nog meerdere zomers aan de slag te gaan. Tot je taken behoren laden, lossen, aanvullen, stocktelling, orde en netheid van het magazijn en basis administratief werk.

Profiel

Leeftijdvereiste is 18 jaar minimum, verder ben je een opgewekt persoon die graag in team werkt en de handen uit de mouwen wil steken. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst. Belangrijk is dat je beschikbaar bent in de gevraagde periode!

We bieden aan

Een leuke bijverdienste in dagdienst, in een team met fijne collega's en extra legale voordelen zoals maaltijdcheques en woonwerkvergoeding. Daarnaast een leerrijke ervaring en een pluspunt op je CV!

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

 • De best betaalde studentenjobs

  Wil jij graag weten welke studentenjobs jou het meeste voordelen opleveren? Wil jij weten waar het makkelijk te verdienen geld te rapen valt? Neem dan zeker eens een kijkje in dit artikel!

  Lees verder

 • Sollicitatietips voor een studentenjob

  Heb jij al gesolliciteerd, maar de job niet gekregen? Of is dit de eerste keer, en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dit artikel helpt jou met het bemachtigen van de jobs die jij graag wil do...

  Lees verder

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Medewerker IJssalon

  Manpower Herentals Studentenjob
  2235 Hulshout
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Verkoper Voeding m/v

  Manpower Herentals Studentenjob
  2260 Westerlo
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: