Terug naar alle studentenjobs

Job placeholder

Studentenjob

Opglabbeek

DHL

Magazijnmedewerker bij DHL Opglabbeek

 • Startdatum
  15-09-2017
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Wil je graag werken bij één van de grootste logistieke bedrijven wereldwijd? Ben je een Hogeschool of universitair student met minimum 1 lesvrije dag per week?
Dan ben je bij DHL aan het juiste adres!
De site DHL Supply Chain Opglabbeek stockeert materiaal, verwerkt en verstuurt zendingen. Ze zijn hiervoor op zoek naar een gemotiveerde en flexibele studenten!
 

Functieomschrijving

Als student zal je worden ingezet als ondersteuning bij de picking&packingploegen. Je stelt orders samen, consolideert hen in de computer en zorgt voor een correcte verpakking. Je print het correcte verzendlabel uit en maakt de doos klaar voor verzending.

Profiel

DHL is op zoek naar enthousiaste studenten die nauwkeurig en precies kunnen werken. Je moet minimum 18 jaar zijn en zelf vervoer naar DHL kunnen voorzien, er is immers geen openbaar vervoer. Je werkt gedurende de week. Daarom heb je minimum 1 lesvrije dag per week zodat je 1 of meerdere dagen kan komen werken in combinatie met je studies. 


 

 

We bieden aan

DHL biedt een afwisselende studentenjob met een aantrekkelijk uurloon. Daarnaast zijn er ook toekomstperspectieven wanneer de job je bevalt!

 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  (Hoofd)Animator

  Wakasa Studentenjob
  3600 Genk
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: