Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

oostakker

DL-Interieur

marketing en communicatie adviseur

 • Startdatum
  01-03-2019
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Dl-Interieur is een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk. Wij maken leefkeukens en kasten op maat. Voor een totale interieurinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor werken wij samen met een aantal teams. Dl-Interieur staat voor kwaliteit tegenover een correcte prijs en een betrouwbare levenslange service.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een laatstejaar studente marketing, communicatie met kennis van IT en sociale media die ons kan helpen ons bedrijf meer zichtbaar te maken in het digitale tijdperk. In samenwerking met de zaakvoerders wordt er gewerkt aan een marketing plan voor de komende jaren om zo de groei van het bedrijf te optimaliseren.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een laatstejaars student  marketing en communicatie met een goede IT kennis. Een creative geest met gevoel voor humor gekoppeld aan verantwoordelijkheidsgevoel is een must. Je bent pas tevreden als de opdracht is geslaagd.

 

 

We bieden aan

Een kans om de huidige positie van een kleine KMO te upgraden via het digitale tijdperk. Je mag werken van thuis uit indien mogelijk of op kantoor in een huiselijke omgeving. Het loon is te bespreken.

 

 

 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs