Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Leuven

Relaxi Taxi - Massages en coaching

Masseur / Masseuse voor therapeutische massages

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: goed Engels: noties
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Relaxi Taxi is een bedrijf dat op de meest persoonlijke en respectvolle manier therapeutische en relaxerende massages aanbiedt over heel Vlaanderen. Een andere, minder uitgevoerde activiteit is de coaching voor mensen die een dip hebben of waarbij het lichaamswerk (bepaalde massages) een impact heeft op de mentale toestand van de klant. Het unieke aan Relaxi Taxi is de mobiele dienstverlening: wij komen bij de mensen aan huis of bij de bedrijven aan de deur. 

 

 

Functieomschrijving

We verwachten van de stagair dat hij/zij meedraait in de operationele werking van de massagepraktijk Relaxi Taxi. Dit behoeft geen voorkennis maar het spreekt voor zich dat bepaalde kennis van anatomie/fysiologie wel meegenomen is. Je zal gaandeweg een welleerd(e) therapeutisch masseur/masseuse worden, die indien gewenst onder onze bedrijfsnaam of op zelfstandige basis professionele massages zal kunnen uitvoeren. 

Profiel

Iedereen die een serieuze interesse heeft om professioneel masseur te worden, is welkom. De stage is een verrijking voor de schoonheidsspecialiten/s die op massagevlak relatief weinig ervaring opdoen tijdens de schoolmomenten. Ook ergotherapeuten en andere lichaamswerkers kunnen zich melden. Minimumleeftijd is 18 jaar, jonger kan maar heeft schriftelijke goedkeuring van de ouder(s) nodig. Het is vooral avond- en weekendwerk, maar bij voldoende praktijkervaring kan dit meer dagwerk worden.

We bieden aan

Voor ondersteunend werk (klaarzetten op lokatie, eventueel admin werk, ...) krijg je 10 euro per uur, wanneer je massages uitvoert met begeleiding 20 euro per uur en bij een volledig zelf uitgevoerde massage krijg je 30 euro per uur (nadien bespreekbaar).

Je hoeft geen eigen transportvoorziening te hebben maar het is wel een pluspunt als je aan een meetingpunt kan afspreken om van daaruit samen naar klanten te rijden. 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Baliemedewerker

  Manpower Studentenjob
  3012 Wilsele
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Werver

  Activate Leuven Studentenjob
  3000 Leuven
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: