Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

De haan

Ibis de haan

Medewerker schoonmaak

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: noties
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Ibis hotel by accor met 83 kamers geopend sinds 2016

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Wil jij terechtkomen in een enthousiast en dynamisch team met een passie voor service en kwaliteit aan onze Belgische zee? Lees dan zeker verder.

Je wordt tewerkgesteld bij AccorHotels, dat momenteel 30 merken onder zich heeft verspreid over 100 landen. Er is voor iedereen wat wils van budget tot en met luxueus. Jij zal werken in een ibis in het rustig en gezellig stadje De Haan. Het is een levendig hotel met heel wat gepassioneerd personeel. Bij het uitoefenen van je job zal je zowel zakenmensen als vakantiegangers verwelkomen. Het hotel is makkelijk te bereiken met de auto vanaf het station van Oostende en Brugge (klein halfuurtje) alsook met de kusttram.

- We don’t hire your skills, we hire your attitude –

Bezorg onze gasten een memorabele tijd, laat een positieve indruk achter en haal voldoening uit je job. Als medewerker schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor de netheid van het gehele hotel: kamers en publieke ruimtes. Tot je takenpakket behoort onder andere afstoffen, stofzuigen, dweilen, schoonmaken van het meubilair, bedden opmaken en schoonmaken van de toiletten. Daarnaast ondersteun je de receptie met het brengen van spullen naar de kamer. Samen met jouw team garandeer jij onze gasten een aangenaam verblijf door hen in de watten te leggen en een wow-effect te creëren. Goed kunnen samenwerken, oog hebben voor detail en stressbestendig zijn is een must. Indien jij alles graag proper en net hebt en hier ook nog eens voldoening uithaalt, ben jij misschien diegene die wij zoeken. Niet alleen garanderen wij jou een veelzijdige job maar ook een enthousiast team bestaande uit gepassioneerde mensen die jou met open armen zullen ontvangen en begeleiden.

- START your journey NOW and JOIN our family –

Profiel

Word jij onze nieuwe collega en beschik je over het volgende?

 • Je kan efficiënt zelfstandig werken en je werkt ook graag in teamverband;
 • Je bent gastgericht, flexibel en enthousiast;
 • Je hebt oog voor details ;
 • Je bent hard werkend.
 • Je kan je iedere zondag vrijmaken (behalve de examenperiodes natuurlijk), je bent ouder dan 18 jaar en je valt nog binnen het contingent van 475 jobstudent uren. 

We bieden aan

Als nieuwe medewerker kom je niet alleen terecht in een tweede familie. De AccorHotels group is een wereldwijde onderneming wat betekent dat je doorgroeimogelijkheden eindeloos zijn. Je krijgt van ons een behoorlijke opleiding waarin je volledig klaargestoomd wordt om onze gasten te ontvangen. Last but not least zal je aan een voordelig tarief kunnen overnachten in hotels over de hele wereld die deel uitmaken van de Accor familie. Je hebt zekerheid van je studentjob omdat we iedere zondag iemand nodig hebben die ons kan helpen.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-09-23
  =job.status_text

  Student Catering

  Center Parcs Park De Haan Studentenjob
  8420 De Haan
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: