Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Mechelen

YES Events

Monitoren gezocht om sportkampen, sportdagen, workshops en verjaardagsfeestjes te begeleiden!

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving


OVER ONS

YES EVENTS vzw is een organisatie die opgericht werd door twee creatieve sportievelingen maar telt ondertussen al meer dan 200 monitoren die de boel draaiende houden.

Wat in 2013 begon als YES Sportkampen is na enkele jaren snel uitgegroeid tot een bruisende vzw die ook sportdagen, workshops, birthdays en andere activiteiten organiseert.

Doorheen de jaren hebben de YES Sportkampen zich als een gevestigde waarde op de markt kunnen plaatsen. Met behulp van gediplomeerde monitoren en een creatieve invalshoek wordt een perfecte balans gevonden tussen sport, plezier en vriendschap. Dit is het kloppende hart van de organisatie.

YES Events staat nooit stil. Het huidige aanbod wordt steeds geëvalueerd en verbeterd. Er wordt voortdurend gezocht naar nieuwe invalshoeken om nog meer mensen aan te steken met hun passie voor sport en plezier.

   

Functieomschrijving

MONITOR
Onze monitoren (min. 17 jaar) hebben een passie voor kinderen en sport. Je bent een hele dag in de weer met de kids en zorgt voor een onvergetelijke dag vol sportplezier. Dat Lars wat stiller is en Emma hoogtevrees heeft heb jij al lang gezien. Je zorgt er dan ook voor dat Lars vriendjes maakt en je stelt Emma gerust dat ze helemaal veilig is in jouw handen. Activiteiten begeleiden of meedoen is geen enkel probleem voor je, want dit heb je al eerder gedaan bij de jeugdbeweging of je sportvereniging.

We zoeken monitoren voor onze sportkampen, sportdagen, workshops en birthdays.

HOOFDMONITOR
Als hoofdmonitor (min. 20 jaar) hou je alles ter plekke in de gaten. Er zijn namelijk verschillende sportkampen gaande op je locatie en het is dankzij jouw overzichtelijk oog dat alles goed verloopt. Onze monitoren én ouders kunnen bij jou terecht voor vragen en dankzij je uitgebreide ervaring help je hen meteen verder.

We zoeken hoofdmonitoren voor onze sportkampen.

AREA MANAGER
Area managers zijn verantwoordelijk voor een aantal locaties. We verwachten dus niet alleen ervaring met kampwerking maar ook een scherpe neus voor organisatie. Jij bent de noodlijn voor onze hoofdmonitoren: als zij het even niet meer weten dan help je hen verder met je kalme en vriendelijke aanpak. Je bent minimum 22 jaar en beschikt over een geldig rijbewijs en wagen.

We zoeken area managers voor onze sportkampen.

LOGISTIEKE MONITOR
Handige Harry of behendige Belle? Dan zit je hier goed! Als logistieke monitor weet jij waar al het materiaal in onze opslagplaats staat en bezorg je dit vrijdag of zaterdag op de locatie van onze sportkampen. Zo kunnen de kids en monitoren maandag supervlot aan een nieuw avontuur starten! Via onze handige registratietool kan je ons meteen laten weten welk materiaal stuk of vermist is zodat alles vlot opgevolgd wordt. Een rijbewijs is een must!

We zoeken logistieke monitoren voor onze sportkampen.

ALLROUND MONITOR
Jij bent ons vliegende hulp in noodgevallen. Ook aanvaardbaar: rijdende hulp. Met een geldig rijbewijs op zak en eigen wagen spring je graag in voor zieke collega’s. Je zoeft elke dag naar een andere locatie om extra hulp te bieden want collega-monitoren uit de nood helpen doe jij als de beste. Dankzij je onuitputtelijk enthousiasme en flexibiliteit vind je het geen enkel probleem om af en toe ook een week op dezelfde locatie te helpen. Beam me up, Scotty!

We zoeken allround monitoren voor onze sportkampen.

We bieden aan

UNIEKE SFEER
YES Events staat garant voor een unieke sfeer binnen zijn crew. Naast de verschillende sportevents en workshops die we organiseren zorgen we ook regelmatig voor uitstappen en teambuildings voor onze crew.

VEEL VARIATIE
Door het grote aanbod binnen elk van onze brands is er enorm veel variatie binnen YES Events. Zo kan je onze sportkampen mee begeleiden, een verjaardagsfeest naar een hoger niveau tillen of een van onze waanzinnige workshops mee ondersteunen. Elke dag is anders en telkens staan er nieuwe avonturen klaar! Dankzij onze kampdraaiboeken en je eigen creativiteit maak je onze events onvergetelijk.

GROEIMOGELIJKHEDEN
Wij vinden het belangrijk dat je je persoonlijke kwaliteiten naar een hoger niveau kan tillen. Ben je gemotiveerd en heb je een can-do-mentaliteit? Dan geven wij jou graag de kans om hogerop te klimmen binnen onze organisatie.

EXTRA CENTJE
Naast een geweldige ervaring, kan je ook een centje bijverdienen. Een YES-monitor met diploma ontvangt minstens 340 euro per week. Heb je nog geen monitorattest? Geen probleem: je kan bij ons ook stage doen en zo je monitorcarrière uit de startblokken schieten. Heb je graag nog wat meer informatie hierover? Contacteer ons gerust.

-

WAAR GAAN ONZE ACTIVEITEN DOOR?

SPORTKAMPEN
Antwerpen / Boom / Boortmeerbeek / Bornem / Brasschaat / Buggenhout / Duffel / Grimbergen / Herent / Hove / Kampenhout / Kapelle-op-den-Bos / Keerbergen / Leuven / Londerzeel / Mechelen / Rumst / Sint-Katelijne-Waver / Willebroek / Zemst

SPORTDAGEN / WORKSHOPS
Vlaanderen

BIRTHDAYS
Mechelen

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-09-07
  =job.status_text

  PAB Assistente

  Agilitas Vilvoorde Studentenjob
  1950 Kraainem
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: