Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Aalter

Het Sporteiland VZW

Omnisport- / sportmonitor / (student) Leerkracht LO

 • Startdatum
  08-04-2019
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: moedertaal
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Het Sporteiland VZW is een vzw die kwaliteitsvolle sportkampen verzorgt in Bottelare, Lemberge, Bellem, Aalter en Ursel tijdens de paas- en zomervakantie. Ons team van ervaren monitoren doet er alles aan om kinderen een onvergetelijke sportieve en/of creatieve vakantie te laten beleven. Neem gerust een kijkje op onze website om de sfeer op te snuiven.

Functieomschrijving

Tijdens de Paas- en/of zomervakantie gaan onze moni’s aan de slag met een groepje van ongeveer 16 kinderen. Ze zorgen ervoor dat zowel jong als oud steeds weer een verrassende en plezante vakantie kunnen beleven. Met hun enthousiasme, creativiteit, gedrevenheid, humor en spontaniteit proberen ze elke deelnemer mee te nemen in een onvergetelijke kampervaring. Spelend ontdekken, kennis maken met nieuwe vrienden, blijven bijleren, actief en sportief bezig zijn en vooral heel veel plezier maken. Daarvoor staat het Sporteiland met al zijn monitoren!

De sportmoni’s zijn steeds enthousiast om de kinderen te laten kennis maken met sport en spel en dit gedurende de Paas/Zomervakantie. Ze zorgen voor structuur en variatie en differentiëren waar nodig zodat elke groep of kind plezier kan beleven.

Profiel

(student) leerkracht lager onderwijs, (student) leerkracht lichamelijke opvoeding (LO), (student) leerkracht, pedagogisch geschoold of in opleiding, monitorendiploma is een pluspunt.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-07-08
  =job.status_text

  Administratief bediende

  Manpower Deinze Studentenjob
  9800 GENT/KORTRIJK
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: