Terug naar alle studentenjobs

Thumb 9d0af7fa06d76a8387c9d9b41faa777510504355

Studentenjob

Kapellen

Manpower Kapellen

Orderpicker

 • Startdatum
  01-05-2018
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Functieomschrijving

Onze klant is iemand die zorgt voor de totale levering wat schoolgerief betreft. Voor de studentenjob maak je deel uit van het magazijnteam. Er komt namelijk een drukke periode aan in de maanden Mei, Juni, Juli, hiervoor zoeken ze actieve studenten die zich voltijds beschikbaar kunnen maken voor minstens een maand. Je job zou bestaan uit het klaarmaken van de bestellingen, je loopt letterlijk met een bon door het magazijn en verzamelt de juiste goederen. Ook het uitpakken van leveringen zal tot jouw takenpakket horen. 

Profiel

Je bent een gemotiveerde student die je minstens een maand vrij kan maken voor deze taak uit te oefenen. Een week bestaat uit 38 uren en deze zouden volledig moeten ingevuld worden. Heb je nog een dag je examen hebt of een taak moet uitvoeren op school dan wordt dit sowieso ingepland. De tewerkstelling is in de omgeving van Kapellen. 

We bieden aan

Een jobfunctie voor aanvang van de zomervakantie. Je krijgt een goede verloning en een actieve job waar je je energie in kwijt kan. 

Nog meer vragen, stel ze gerust. Stuur alvast je cv naar ons kantoor. 

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

 • De best betaalde studentenjobs

  Wil jij graag weten welke studentenjobs jou het meeste voordelen opleveren? Wil jij weten waar het makkelijk te verdienen geld te rapen valt? Neem dan zeker eens een kijkje in dit artikel!

  Lees verder

 • Sollicitatietips voor een studentenjob

  Heb jij al gesolliciteerd, maar de job niet gekregen? Of is dit de eerste keer, en heb je geen idee waar je moet beginnen? Dit artikel helpt jou met het bemachtigen van de jobs die jij graag wil do...

  Lees verder

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Salespromotor gezocht

  Pepperminds Studentenjob
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: