Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Duffel

Barracuda unincorporated

Promotie medewerker

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

We zijn een onderneming die staat voor bedrijfsactivatie van bepaalde merksen zoals AB Inbev, Play doh, Ben&Jerry's etc. Wij zullen voor deze merken geregeld gratis samples uitdelen om zo de bekendheid van het product te vergroten en mensen een leuk moment in hun dag te bezorgen. Het is een gevarieerde job waarbij je doorheen het jaar zelf kan kiezen aan welke evenementen je deelneemt. We werken o.a. in Antwerpen, Gent, Brussel etc. Lijkt dit iets voor jou? Stuur me gerust een berichtje.

Vriendelijke groeten

Venuto Pynaerts ( Barracuda)

Functieomschrijving

We hebben promo's nodig die vooral zin hebben om te werken, voor iedere gemotiveerde persoon is er wel een job die bij hem/haar past. We werken voor biermerken dus indien je kan tappen zit je hier juist, we bieden ijsjes van Ben&Jerry uit dus wanneer je dit leuk vind kan je makkelijk aan de slag.  Indien je goed bent met kinderen hebben we ook jobs van Play-doh. We doen bovendien ook routings dus mensen die graag met de auto rijden kunnen ook bij ons terecht. We hebben zoveel verschillende soorten profielen nodig dus wanneer je zin hebt om te werken en een juiste instelling hebt kan je zeker bij ons terecht.

Profiel

Een goeie promo is iemand die gemotiveerd is, zijn/haar afspraken nakomt, zijn/haar mening ( op een respectvolle manier) durft te geven en het beste wilt geven op zijn/haar werk. 

We bieden aan

Extra talenkennis is niet verplicht maar indien je echt goed bent in een andere taal mag je dit er zeker bijzetten.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  social media goeroe

  Escada hair.design Studentenjob
  2650 Edegem
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: