Terug naar alle studentenjobs

Thumb 72672210f1ceb94c4025a4afac548d0c653173a3

Studentenjob

Wilsele

Manpower

Receptionist(e) met sterke talenkennis

 • Startdatum
  01-08-2018
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: moedertaal Frans: goed Engels: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een zeer complete HR-dienstverlener met tal van (nieuwe) scherpe oplossingen voor kleine én grote, nationale en internationale ondernemingen en overheden. Innovatief, slim, vol energie en uiterst ervaren. 

Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Door onze digitale koppositie zijn we in staat om een continue instroom van passende kandidaten te realiseren.

Functieomschrijving

Als receptionist(e) is het jouw verantwoordelijkheid om de hotelreceptie te bemannen. Je zorgt voor een kwalitatieve inschrijving en check-out van de gasten, je overhandigt de sleutels en je geeft informatie waar nodig. Daarnaast zal je de telefoonpermanentie garanderen en e-mails beantwoorden, alsook reservaties uitvoeren. Af en toe dien je ook een drankje te serveren aan de lobbygasten. 

Je zal in de maand augustus gemiddeld 20 à 30u/week werken (zowel doorheen de week als in het weekend) en nadien tijdens het schooljaar ben je ook beschikbaar om +/- 2 dagen per week aan de slag te gaan! 

Profiel

Kan je je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans én Engels, zowel schriftelijk als mondeling? Ben je vanaf 1 augustus beschikbaar en kan je werken in  shiften tussen 06u00-22u00, zowel doorheen de week als in het weekend? Hiervoor dien je 18+ te zijn! Heb je een professionele presentatie, ben je klantvriendelijk ingesteld en flexibel? Kan je een eerste relevante werkervaring aantonen? Raak je vlot met eigen vervoer tussen 6u en 22u aan de locatie langs de autostrade te Heverlee? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

We bieden aan

Een leuke en zelfstandige studenten job in een dynamische omgeving!

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Werver

  Activate Leuven Studentenjob
  3000 Leuven
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: