Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

SINT DENIJS WESTREM

HOLIDAY INN GENT EXPO

receptionist, ontbijtmedewerker, zaalpersoneel, barkeeper, koks, afwasmedewerkers en poetshulpen

 • Startdatum
  01-09-2017
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: zeer goed Engels: goed Frans: goed
 • Rijbewijs vereist
  Yes
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Wij, Holiday Inn Gent Expo, zijn een 4* hotel met 169 kamers, vergadercapaciteiten tot 250 personen, 2 bars, een restaurant, ontbijtruimte, keuken enz..

De PREM Group staat in voor het management van meerdere internationale hotels.  Wij zijn steeds op zoek naar studenten/extra’s voor verschillende functies zoals receptionist, ontbijtmedewerker, zaalpersoneel, barkeeper, koks, afwasmedewerkers en poetshulpen.
Als PREM willen wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen in alles wat we doen door een toegewijd team van mensen aan te werven die creatief en ethisch werken in het belang van het individu, de maatschappij en de onderneming.

Functieomschrijving

Wij, Holiday Inn Gent Expo, zijn op zoek naar gepassioneerde en gemotiveerde studenten / extra’s die een leerrijke ervaring willen opdoen in een van onze fantastische hotels en in het bijzonder in ons hotel te Sint Denijs Westrem gelegen aan de E40 en kortbij de tramhalte Flanders Expo.

Wij zijn steeds op zoek naar studenten/extra’s voor verschillende functies zoals receptionist, ontbijtmedewerker, zaalpersoneel, barkeeper, koks, afwasmedewerkers en poetshulpen.

Vervoeg ons team!

Profiel

Wij zoeken gemotiveerde en gepassioneerde mensen die ons team kunnen versterken.  Basiskennis horeca en meertalig zijn is een pluspunt.  In het weekend of in verschillende shiften werken is voor jou geen probleem en je draagt er toe bij om ons hotelteam te versterken. 

We bieden aan

Wij bieden een gevarieerde horeca-job aan in een jong en dynamisch team in een bruisende hotelwereld waar respect en motivatie hoog in het vaandel wordt gedragen.

Tevens zijn we makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer (tram op 250m).

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs