Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Wilsele

Manpower

REDDER VOOR SPORTCOMPLEX WILSELE

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk
 • Talen
  Nederlands: moedertaal
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een zeer complete HR-dienstverlener met tal van (nieuwe) scherpe oplossingen voor kleine én grote, nationale en internationale ondernemingen en overheden. Innovatief, slim, vol energie en uiterst ervaren. 

Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Door onze digitale koppositie zijn we in staat om een continue instroom van passende kandidaten te realiseren.

Functieomschrijving

Als Hoger Redder ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte. Je rapporteert aan de zwembadmanager. Je staat in op het naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures steeds met de nodige aandacht op hygiene. Zowel deeltijds (1 à 2 dagen per week) als voltijdse kandidaten komen in aanmerking! Student en niet-studenten zijn welkom!

Profiel

Ben je in het bezit van een diploma Hoger Redder met recente bijscholing? Lees dan zeker verder! Je hebt een positieve ingesteldheid en hebt zin voor orde en netheid. Als je ervaring hebt in het zwemlesgeven, is dat zeker een plus, maar geen must! Ben je flexibel en sociaalvaardig? Dan is dit zeker iets voor jou!

We bieden aan

Is dit iets voor jou? Aarzel dan zeker niet om te solliciteren!

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs