Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Lier

Decathlon Lier

Sportieve student met een passie voor Fietsen

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Decathlon, een vernieuwende keten met innoverende merken voor alle sporters.

Decathlon België, dat zijn 2.500 medewerkers die er elke dag opnieuw samen voor streven om het plezier en de voordelen van sport toegankelijk te maken voor iedereen.

Op 26 september opent Decathlon Lier haar deuren! Een nieuwe winkel, een nieuw team, nieuwe klanten, ... kortom: een geweldige uitdaging! 

Om onze klanten vanaf dag 1 te verbazen zijn we op zoek naar flexibele studenten met een passie voor hun sport! 

The game is on! 

Functieomschrijving

Als student ben ook jij een volwaardig lid van Team Lier. Na een kwalitatieve integratie en de nodige productopleiding krijg je alle vertrouwen om zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag te gaan! 

Ons doel is een tevreden klant, je stelt hier dan ook alles voor in het werk. Van de juist productadvies tot een verbazende klantvriendelijkheid. Daarnaast zorg je er samen met het team voor dat de klant in een nette omgeving kan winkelen. Producten in de rekken plaatsen, ordelijk de maten sorteren, de dagelijkse levering van producten opvolgen, prijzen & stock controleren, ... deze zaken behoren allemaal tot het basispakket. 

Daarnaast rekenen wij op je passie voor je sport! Heb je een overtuiging voor je sport, de afdeling, een product? Deel deze met je team en neem initiatief! 

Profiel

Heb jij een passie voor fietsen? Ben jij een harde werker met een passie voor de klant? Dan zoeken wij jou!

Tennis is jouw passie, je adviseert en inspireert klanten dan ook bij hun aankopen op de afdeling. De klant komt voor jou op de eerste plaats en glimlachen is een must! Als een echte teamplayer communiceer je goed met jouw collega’s en klanten. Je hebt oog voor detail, bent perfectionistisch en geduldig. Een ordelijke en opgeruimde afdeling is jouw doel! Je bent flexibel ingesteld.

Ben je een kei in het herstellen van fietsen? Dan is dit een extra troef! Maak onze klanten tevreden met een uitmuntende service!

We bieden aan

Een flexibel studentencontract in een gemotiveerde, sportieve omgeving. Je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid vanaf dag 1! 

De duur van het contract kan gaan van 2 tot 4 dagen per week (6uur per dag).

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Salespromotor gezocht

  Pepperminds Studentenjob
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: