Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Auderghem

Europ Assistance

Student Bijstandsverlener

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: zeer goed Frans: zeer goed Engels: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Student Bijstandsverlener


Als Bijstandsverlener zit je bij het kloppend hart van de onderneming: de Bijstandsverlening.
Je zit in de frontlinie en onze klanten in nood rekenen op je om hen doeltreffend, professioneel en met de nodige empathie verder te helpen.
Je bent de eerste persoon tot wie onze klanten in nood zich wenden. Je organiseert en coördineert de hulpverlening, dit voor zowel technische bijstand in binnen- en buitenland als voor medische bijstand in het buitenland, waar ook ter wereld.

Ben je op zoek naar een niet-alledaagse job waarin je je talenkennis en je organisatietalent kan benutten? Een job die je toch nog de mogelijkheid biedt andere activiteiten te ontwikkelen? Een job waarin je heel veel contacten hebt met klanten en leveranciers? Een job in een bedrijf waar diversiteit een belangrijke waarde is?


Solliciteer voor deze job als je jezelf in volgend profiel herkent:
Je bent heel goed tweetalig Nederlands/Frans en je spreekt behoorlijk Engels
Je bent een geboren organisator, hebt verantwoordelijkheidszin en kan autonoom werken Je houdt van telefonische contacten, bent klantgericht en hebt een gezonde dosis empathie Je bent stressbestendig Je vindt werken in een variabel uurrooster met weekend prestaties tof.


We bieden je een leuke en uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een omgeving waar openheid en teamwerk centraal staan. Je krijgt een opleiding van 2 dagen en daarna een "on the job" coaching.


Interesse?
Solliciteren kan door te klikken op onderstaande link : http://europ-assistance.hro.be/solliciteer.php?lang=nl&id=8&bron=47
Of neem een kijkje op onze jobsite via http://europ-assistance.hro.be

Functieomschrijving

Student Bijstandsverlener

 • Als Bijstandsverlener zit je bij het kloppend hart van de onderneming: de Bijstandsverlening.
 • Je zit in de frontlinie en onze klanten in nood rekenen op je om hen doeltreffend, professioneel en met de nodige empathie verder te helpen.
 • Je bent de eerste persoon tot wie onze klanten in nood zich wenden. Je organiseert en coördineert de hulpverlening, dit voor zowel technische bijstand in binnen- en buitenland als voor medische bijstand in het buitenland, waar ook ter wereld.
 • Ben je op zoek naar een niet-alledaagse job waarin je je talenkennis en je organisatietalent kan benutten? Een job die je toch nog de mogelijkheid biedt andere activiteiten te ontwikkelen? Een job waarin je heel veel contacten hebt met klanten en leveranciers? Een job in een bedrijf waar diversiteit een belangrijke waarde is?

Profiel

 • Solliciteer voor deze job als je jezelf in volgend profiel herkent:
 • Je bent heel goed tweetalig Nederlands/Frans en je spreekt behoorlijk Engels
 • Je bent een geboren organisator, hebt verantwoordelijkheidszin en kan autonoom werken Je houdt van telefonische contacten, bent klantgericht en hebt een gezonde dosis empathie Je bent stressbestendig Je vindt werken in een variabel uurrooster met weekend prestaties tof.

We bieden aan

We bieden je een leuke en uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden in een omgeving waar openheid en teamwerk centraal staan. Je krijgt een opleiding van 2 dagen en daarna een "on the job" coaching.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  English speaking teacher

  Acadomia Belgium Studentenjob
  1050 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: