Terug naar alle studentenjobs

Thumb ab2decbc05c38169fae756eda00c7946e20b59f8

Studentenjob

Nieuwpoort

Manpower

Student kelners gezocht voor een leuk event op 15/7 Nieuwpoort

 • Startdatum
  15-07-2017
 • Uurrooster
  Weekend
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Onze visie is eenvoudig: leider zijn in het creëren en aanleveren van innovatieve werkoplossingen en diensten, zodat de bedrijven die we helpen en de mensen die we plaatsen op hun beurt leiderschap verwerven in de steeds evoluerende wereld van werk.

Kernwaarden van deze visie zijn mensen, kennis en innovatie !

Functieomschrijving

Voor een evenement opzaterdag 15 julii in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 10 kelners (bij voorkeur studenten) om te werken van 18h tot 23h. Het werk is voornamelijk inzetten van borden en afruimen. Op zich geen moeilijk werk mits je 3 borden kan dragen, kan inzetten en afruimen. Ben je vrij op 20 mei? Stuur dan vandaag nog jouw gegevens door.

Profiel

We zijn op zoek naar studenten die al eens eerder gewerkt hebben als kelner. Je kan met 3 borden lopen, je kent de juiste manier van inzetten en afruimen. Je wil graag een zakcentje bijverdienen en bent vrij op zaterdag 15/7om te werken in Nieuwpoort? Dan is dit de perfecte bijverdienste voor jou!

We bieden aan

Een leuke job tijdens een prestigieus event in Nieuwpoort. Mooie verloning voor het werk (11,42 euro per uur). Events zijn altijd een fijne manier om een zakcentje bij te verdienen! Contacteer ons snel om jou op de planning te zetten! Tot binnenkort.

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs