Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Menen

Indigo Park Belgium NV

Student Parkeerwachter Menen

 • Startdatum
  01-01-2017
 • Uurrooster
  Weekend
 • Talen
  Nederlands: moedertaal
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Indigo Park, een internationale onderneming  met meer dan 1.600.000 parkeerplaatsen in beheer en nummer 1 in haar branche, is gespecialiseerd in de bouw, exploitatie en acquisitie van parkeergebouwen off street en het beheer on street.

Functieomschrijving

Voor Menen zijn we op zoek naar een flexibele student parkeerwachter die de geparkeerde wagens controleren in verschillende betalende parkeerzones.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van een correcte en zo sluitend mogelijke controle op het parkeren met beperkte tijdsduur.
Je baseert je op het retributiereglement van de stad en de daarin voorziene uitzonderingsregels.
Je maakt parkeerbonnen (retributiebon) op en geeft de gegevens van de wagen in in de handcomputer, waarna de parkeerbon wordt uitgeprint en achtergelaten onder de ruitenwisser van de wagen.
Je neemt van elke vaststelling een aantal digitale foto's.
Je hebt ook een aanspreekfunctie op straat. Je weet het parkeerbeleid op een vriendelijke en beleefde manier te vertalen naar de burgers toe. Je wordt regelmatig geconfronteerd met negatieve reacties en discussies. Je bent in staat om ten allen tijde vriendelijk, kalm en beleefd te blijven. Je krijgt ook een opleiding om hier op een gepaste manier mee om te gaan.
Je wordt opgeleid om standaardproblemen aan de parkeerautomaten op te lossen.

Je werkt alleen of soms per twee. Je volgt eerst een volledige opleiding om nadien zelfstandig langs de openbare weg de auto's te controleren. Je hebt regelmatig coachingsmomenten.

Profiel

Je beschikt over een goede conditie en fysiek om de ganse dag te wandelen. Je kan ook werken met een digitaal fototoestel en je gaat er van uit dat je met een handcomputer ook kan werken. Je komt veel in contact met bestuurders die hun wagen hebben geparkeerd, je beschikt dus over de nodige sociale vaardigheden en je kan kalm blijven als het contact zou uitmonden in een discussie of zelfs erger. Je bent bereid te werken een week op zaterdag en andere week op zondag telkens van 09u tot 18u

We bieden aan

Een student contract van 1 jaar

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-07-06
  =job.status_text

  Studentenjob H&M Kuurne

  H&M Studentenjob
  8520 Kuurne
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: