Terug naar alle studentenjobs

Job placeholder

Studentenjob

Zelzate

AGO Zelzate

Student productiemedewerker

 • Startdatum
  01-03-2018
 • Uurrooster
  Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: basiskennis
 • Rijbewijs vereist
  Yes
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Wil je graag deel uitmaken van een geolied team dat zich elke dag inzet voor het bedrijf? Ben je 18 en beschik je over eigen vervoer? Ben je enkele weken beschikbaar in de krokus-,paas-, en of zomervakantie, dan ziet Adient je graag komen! Ook studenten die zich vrij kunnen maken op een maandag of vrijdag worden graag ingepland!

Functieomschrijving

Beetje krap bij kas, maar wil je graag toch dat ticket voor hét concert van het jaar. Staat je bankrekening op een laag pitje, maar dagdroom je al van die citytrip deze zomer? Bij Adient in Assenede zijn gemotiveerde studenten die hun handen uit de mouwen willen steken meer dan welkom. Werk mee aan de opbouw van de bekleding van voor-en achterbanken voor Volvo Cars en meld je aan bij AGO Jobs & HR te Zelzate.

Profiel

Ben je student en gemotiveerd om een centje bij te verdienen tijdens de vakanties? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

We bieden aan

Je werkt in een 2-ploegenstelsel in de buurt van Assenede. Je verdient een mooi loon zodat je op geen tijd weer die bankrekening hebt aangespekt. Bovendien krijg je per gewerkte dag nog een maaltijdcheque, waarmee je dan eventueel nog een goede deal kan sluiten met je ouders.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs