Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Mariakerke

t-interim Evergem

Student Winkelmedewerker

 • Startdatum
  25-06-2018
 • Uurrooster
  Weekend
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

t-interim Evergem zoekt gemotiveerde student winkelmedewerkers die op regelmatige basis kunnen werken voor een winkel in Mariakerke.

Functieomschrijving

Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen.

Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

Je spiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke en vlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dag schoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.


Profiel

Een Winkelmedewerker is klantvriendelijk, netjes en een harde werker. Je bent teamgericht, precies en kunt goed hoofdrekenen. Dit alles doe je in een gestructureerde en nette winkel.

En verder:

· Je bent flexibel beschikbaar tussen 6:00 -19:15 uur;

· Je vindt het vanzelfsprekend om regelmatig op zaterdag te werken;

· Ervaring in de detailhandel is niet strikt noodzakelijk;

· Goede beheersing van de Nederlandse taal;

We bieden aan

Naast een salaris volgens de wettelijke barema’s en 15% korting op je aankopen zijn er door de snelle groei van onze winkels mooie doorgroeimogelijkheden. Als Winkelmedewerker kun je doorgroeien naar (Assistent) Winkelverantwoordelijke.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs