Terug naar alle studentenjobs

Thumb acfe27cf9e9a1e5e6a35dfdd0bdc4218fc861a94

Studentenjob

Kortrijk

EMAKERS

Studenten fotografie die willen bijverdienen en een portfolio opbouwen

 • Startdatum
  14-09-2017
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

EMAKERS is een full-service e-commerce agentschap dat u alle benodigde bouwblokken kan bieden voor de ontwikkeling en exploitatie van uw online verkoop en service. Het totaalaanbod van EMAKERS is specifiek afgestemd op de wensen en noden van makers en (merk) fabrikanten.

Functieomschrijving

Met regelmaat heeft EMAKERS projecten waarbij productfotografie, portretfotografie en/of sfeerbeelden gemaakt moeten worden voor digitaal gebruik op bijvoorbeeld de website van onze klanten. Graag werken we hiervoor samen met studenten fotografie, die zo in staat zullen zijn een portfolio op te bouwen en bij te verdienen.

Profiel

Je studeert fotografie, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, hebt oog voor detail en bent kritisch op eigen werk. Je kan je aanpassen aan verschillende stijlen en hebt de mogelijkheid om (een selectie van) de foto's achteraf te bewerken.

We bieden aan

We bieden een goed uurloon op basis van ervaring en prestatie. Opdrachten kunnen overal door het land plaatsvinden en reistijd en reiskosten worden uiteraard ook vergoed.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs