Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Etterbeek

Hôpitaux Iris Sud

Studenten interieurverzorgers (m/v)

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Met de focus gericht op de patiënten en hun behoeften, stellen de Iris Ziekenhuizen Zuid (verspreid over 4 gemeenten in het zuiden van Brussel) en hun 2000 medewerkers, alles in het werk om de ganse bevolking van Brussel en omstreken doelgerichte en kwalitatieve zorgen en een multidisciplinaire aanpak aan te bieden, dit alles met behoud van onze waarde van buurtziekenhuis.

Functieomschrijving

U bent op zoek naar een ietwat andere studentenjob? U wenst te werken in een omgeving die gericht is op de mens en zijn welzijn? U hebt niet echt ervaring maar bent bijzonder gemotiveerd? Hebt u er al eens aan gedacht om te kuisen in het ziekenhuismilieu?

Wij zoeken studenten voor de maanden juli, augustus en/of september 2019 op een van onze campussen (Etterbeek-Elsene in Elsene, Molière Longchamp in Vorst of Joseph Bracops in Anderlecht) om onze teams aan te vullen.

Als student ziet u erop toe dat de patiënt, zijn naasten en het personeel zich in een propere omgeving bevinden. U onderhoudt en kuist de lokalen, publieke ruimten en werkplaatsen. Tevens zal u de te gebruiken producten beheren, afval sorteren en specifieke diensten kuisen zoals verpleegeenheden en raadplegingen.

Profiel

- U bent student en 18 jaar of ouder

- U bent georganiseerd

- U bent snel, precies en nauwkeurig

- U geeft blijk van respect en discretie

We bieden aan

- Een deeltijds studentencontract (26.36u/week) met vaste uurroosters van maandag tot vrijdag (meer bepaald van 9.41u tot 15.30u of van 16.21u tot 22u) in de maanden juli, augustus en/of september 2020

- Tussenkomst (80%) in de kosten van het openbaar vervoer

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs