Terug naar alle studentenjobs

Job placeholder

Studentenjob

Gent

Clouds

Studentenjob AntwerpPhoto

 • Startdatum
  24-06-2018
 • Uurrooster
  Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Clouds is een eventbureau in Gent dat binnenkort de eerste editie van AntwerpPhoto organiseert!  ​

Functieomschrijving


Van 24 juni tot 30 september vindt in het gebouw van het Loodswezen - in de schaduw van het MAS - de eerste editie van AntwerpPhoto plaats. 
Ben je nog op zoek naar een leuke vakantiejob voor een langere periode, heb je een passie voor fotografie en werk je graag in een leuk en jong team? 
Ben je vlot in de omgang, kan je je plan trekken in verschillende talen en en heb je geen schrik voor een gevarieerd takenpakket?


AntwerpPhoto verwelkomt voor de eerste editie de succesvolle tentoonstelling 1-2-3-4 van de wereldberoemde fotograaf Anton Corbijn samen met ICONOBELGE, een overzichtstentoonstelling van iconisch werk van Belgische fotografen én de Prix Carmignac. We verwachten enkele tienduizenden bezoekers tussen 22 juni en 30 september.


 

Profiel

Wij zoeken een gemotiveerd team dat het festival in goede banen leidt, de kassa beheert, instaat voor het onthaal, toezicht houdt, de bookshop uitbaat, de handen uit de mouwen steekt om alles netjes te houden, enz… . Variatie, verantwoordelijkheid én fun zijn de sleutelwoorden!

Heb je vrienden waarmee je dit avontuur graag wil delen? Aarzel niet om er samen voor te gaan!
Vul snel ons online formulier in en overtuig ons waarom jij de geschikte persoon bent om bij AntwerpPhoto aan de slag te gaan!

 

 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs