Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Antwerpen

Blue-mobility

Studentenjob bij Blue-Bike Antwerpen: Administratief medewerker

 • Startdatum
  23-09-2019
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Nederlands: moedertaal Frans: basiskennis Engels: basiskennis
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Wie zijn we?

Blue-mobility is het bedrijf achter het Belgische deelfietsensysteem Blue-bike. We werken aan een totaaloplossing op vlak van mobiliteit en bieden een oplossing voor de last-mile van een verplaatsing. Onze fietsen staan ondertussen op 63 mobiliteitsknooppunten verspreid over België. Zo maken we van combi-mobiliteit werkelijkheid.

Functieomschrijving

Je zal ons team bijstaan in verschillende administratieve zaken. Je belangrijkste taken zullen het aanmaken en opsturen van kaarten voor onze leden zijn, het beantwoorden van klantenmails en klasseren. Daarnaast help je waar nodig met de administratieve opvolging van ons klantenbestand.

Profiel

Je bent klantgericht en beschikt over een spontane communicatiestijl met oog voor detail en nuance. Je spreekt perfect Nederlands en bent bij voorkeur ook vertrouwd met Frans en Engels, zodat je klantenmails foutloos kan beantwoorden. Je werkt georganiseerd en gestructureerd en bent flexibel.

We bieden aan

Je komt terecht in een klein, dynamisch team. We zijn op zoek naar een student die bij voorkeur 2 halve dagen per week beschikbaar is om ons team te versterken. We horen in je reactie graag welke dagen je beschikbaar bent. In onderling overleg kunnen we dan plannen wanneer je komt werken.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs