Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Oudenaarde

Veilbalie - Online Veilinghuis

Studentenjob in Oudenaarde: Veilingmedewerker

 • Startdatum
  01-03-2017
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Nederlands: zeer goed Frans: goed
 • Rijbewijs vereist
  Yes
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

De Veilbalie is een online veilinghuis met meer dan 40 jaar veiling-DNA in de genen.

Oprichter Michaël Vanbutsele denkt nog met nostalgie terug aan de ondernemersgeest van zijn eigen grootvader Julien T’Kint. Die kocht en verkocht machines in de jaren 70’ van failliete textielfabrikanten na het uitbreken van de textielrevolutie in Ronse.

Functieomschrijving

Wegens continue groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde veilingmedewerker voor binnen - en buitendienst.  U staat in voor het opstellen van veilingen met goederen uit falingen en stopzettingen. Dit zowel in onze magazijnen als op locatie. Veiling klaarzetten van de goederen/locatie, opdelen van de goederen in kavels, maken van omschrijvingen en de bijhorende fotoreportage behoren tot uw dagelijkse taken.


 

Profiel

Dit profiel is een combinatie van verschillende eigenschappen waarover U als potentiele collega dient te beschikken. We zijn op zoek naar een magazijniersprofiel (stipt, beheer goederen, afgifte, stockeren), zeer flexibel, een wil om te werken (omstandigheden niet altijd optimaal, orde creëren in een chaos) en een commercieel inzicht (voor welke doelgroep zijn deze goederen , hoe verdelen we deze optimaal in loten en hoe doen we dit zo efficiënt mogelijk).

We bieden aan

Contract bepaalde duur met optie vast.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-07-20
  =job.status_text

  Studentenjob H&M Ronse

  H&M Studentenjob
  960 Ronse
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: