Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

oudenaarde

OIP

Studentenjob inventaris tijdens de werkweek (18+)

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Het Belgische bedrijf “Optique et Instruments de Précision » (OIP) werd 100 jaar geleden in Gent opgericht. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande Europese elektro-optische centra. OIP levert sensoren en systemen voor defensie-, ruimtevaart-, nationale veiligheids- en marinetoepassingen, overal ter wereld. 

OIP startte als een bescheiden bedrijf dat hoogkwalitatieve optische componenten produceerde. Al snel werd ze een bekende leverancier van optische lenzen en objectieven voor militaire en medische precisiesystemen zoals verrekijkers en microscopen, en van militaire apparatuur aan Defensie van België en NAVO-leden.  

Functieomschrijving

Je zal 1 dag in de week ingezet worden om het team te assisteren bij het inventariseren van de producten. Hierbij komt opname van nieuwe stock, opvolging van bestaande stock en het bijhouden van alle data. Dit te Oudenaarde en in DAGuren.

Profiel

Wij zijn dus op zoek naar een student(e) met maturiteit en verantwoordelijkheidszin. 

Dit voor 1 dag in de week, vrij te kiezen, en eventueel tijdens schoolvakanties. Tijdens de examenperiodes kan gekeken worden wanneer er meer of minder gewerkt zal worden.

We bieden aan

Wij bieden een assisterende studentenjob aan waarbij je wekelijks een dag kan meehelpen in een heel stabiel team. Je kan je persoonlijke interesses/ studies versterken door jouw werk in een internationale nichemarkt met heel wat potentieel.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-07-20
  =job.status_text

  Studentenjob H&M Ronse

  H&M Studentenjob
  960 Ronse
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: