Terug naar alle studentenjobs

Thumb 817db2bf7969ebc7022b8868be2709f51b8a5b14

Studentenjob

Gent

Manpower Gent

Studentenjob van je leven!

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Avontuur, vrienden, skills ontwikkelen en volop kansen krijgen. Ervaren dat je alles kunt, als je er maar voor gaat. En natuurlijk valt er heel veel te lachen. Kortom: de studentenjob van je leven. Heb jij avontuur in je DNA? En wil je groeien bij een internationale club? Kom dan bij ons werken! Voor onze klant zoeken wij enthousiaste, dynamische studenten.

Functieomschrijving

Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden.

Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders.

Profiel

Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten.  ben je 18 jaar of ouder en minstens één keer per week beschikbaar? Ligt de wereld aan je voeten? Zet dan nu de volgende stap

We bieden aan

Is jouw interesse gewekt? Stel je dan snel kandidaat, wij bezorgen jou de nodige informatie voor de volgende stappen richting de studentenjob van je leven!

Succes en tot snel!

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  STUDENT MAGAZIJNIER

  Manpower Key Account Studentenjob
  9031 Drongen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: