Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Brussel

Architecture Workroom Brussels

Supervisor team van hosts/hostesses (NL / FR / ENG)

 • Startdatum
  01-06-2018
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Engels: goed Nederlands: goed Frans: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Architecture Workroom (AW) is een culturele denk-en-doe-tank voor innovatie binnen de architectuur en stedenbouw.  AW maakt als initiator, mediator en platform de ruimte en condities voor vernieuwende architectuur en voor ontwerpend onderzoek.  AW bestaat uit een team van tien architect-onderzoekers en wordt geleid door drie partners. De langere strategische werklijnen van AW richten zich onder meer op visionaire woningbouw, productieve landschappen, zorgzame buurten en de productieve stad.  Als platform voor ontwerpend onderzoek en kennisdeling draagt AW bij aan het brede maatschappelijke debat, aan de professionele praktijk en kennisontwikkeling, en aan de vernieuwing van stadsontwikkeling en beleid. Brussel, kleine kosmopoliet en hoofdstad van Europa, is voor AW de ideale uitvalsbasis - en ook laboratorium - om bij te dragen tot het (inter)nationale debat over de vormgeving van de verstedelijkende wereld waarin we leven.

Functieomschrijving

Wij zoeken nog een enthousiaste, betrouwbare en vriendelijke supervisor met een beetje pit, om ons team van hosts en hostessen te coördineren en begeleiden tijdens "You Are Here", het Brusselse programma van expo’s, stadsdebatten en werksessies in het kader van IABR–2018+2020–THE MISSING LINK. Dit zal lopen van 1 juni tem 8 juli en van 14 september tem 11 november en is geopend van woensdag tem zondag.  

youarehere.brussels

Soort dienstverband: tijdelijk. Het zwaarte punt zal liggen in de weekenden van bovengemelde periode

Profiel

Iedereen met een beetje pit en communicatieve vaardigheden, flexibel, enthousiast, vriendelijk en gemotiveerd.

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en/of Franse en/of Engelse taal.

Voornamelijk aanwezig tijdens het weekend, tussen 1 juni en 8 juli en 14 september en 11 november, in functie van uw beschikbaarheid.

 

 

 

We bieden aan

Wij bieden een part-time samenwerking op freelance basis.

Het honorarium en de arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie, passend voor een kleine culturele organisatie en afhankelijk van kwalificaties en ervaring.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  English speaking teacher

  Acadomia Belgium Studentenjob
  1050 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: