Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Brugge

Loppem Conversa

Taalstage Loppem Conversa zoekt gemotiveerde leerkrachten en monitoren Nederlands

 • Startdatum
  02-07-2019
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: zeer goed Engels: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Loppem Conversa organiseert taalstages Nederlands en Engels voor kinderen van 10 tot 18 jaar in de prachtige groene omgeving van de abdijschool van Zevenkerken, in de nabijheid van Brugge. 

Wij staan garant voor kwaliteitsvolle, interactieve conversatiecursussen in klassen van maximum tien leerlingen. De lessen worden afgewisseld met een waaier aan sporten, kleine en grote spelen, muzikale activiteiten en shows, onder leiding van een toegewijde monitorenploeg. Zo creëren we keer op keer een sfeervolle en onvergetelijke vakantie voor jongeren. 

Bij Loppem Conversa wordt de gekozen taal altijd en overal gesproken. Wij zijn pas tevreden als de jongeren in de doeltaal dromen.

Functieomschrijving

Ben je nog op zoek naar een stageplaats of vakantiewerk? Heb je zin in een leerrijke en leuke ervaring tegen een mooie vergoeding?
Loppem Conversa organiseert taalstages Nederlands en Engels voor jongeren van 10 tot 18 jaar in de prachtige omgeving van de abdijschool van Zevenkerken, nabij Brugge. 
Wij zijn op zoek naar jonge, enthousiaste leerkrachten en monitoren die zich tien dagen willen inzetten om onze leerlingen een onvergetelijke taalstage te bezorgen: een taalbad in een unieke vakantiesfeer.

 

Periodes: 2-12 juli of 2-12 augustus 2019
 

Profiel

Leerkrachten NL of ENG

Monitoren NL of ENG

We bieden aan

Een mooie vergoeding. Mail voor meer info

Solliciteren kan via www.loppemconversa.be/jobs

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs