Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Antwerpen

S.Bilt

Technische en administratieve ondersteuning

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: moedertaal
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

S.Bilt is een jong en dynamisch ingenieurs- en adviesbureau dat instaat voor de studie, het ontwerp en de opvolging van riolerings- en wegenisprojecten, verkavelingen, waterhuishoudingsstudies, landschapsprojecten,... Je komt terecht binnen een jong, maar sterk en enthoesiast team met een grote kennis en goede reputatie.

We zijn momenteel 5 man sterk en het is onze ambitie om onze groei verder te zetten. Het liefst werken we hiervoor samen met jonge en spontane mensen die onze ambitie willen delen. Teamwork is bij ons heel belangrijk!

Functieomschrijving

S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's.

Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

 

Profiel

Studenten (m/v) die tijdens de zomer (1ste week juli, augustus of september) min. twee weken (geen weekend) vrij zijn om ons te helpen met administratieve en technische taken.

De juiste trefwoorden zyn: gemotiveerd, secuur werk, leergierig en digitaal sterk! Voor studenten burgerlijk/industrieel ingenieur of bachelor bouw is deze job zeker een kans om een eerste ervaring op te doen in de sector, doch dit is geen vereiste 

We bieden aan

Een boeiende en uitdagende werkomgeving binnen een sterk groeiende kmo.
Respectvolle omgeving met een sterk en jong team!

Je krijgt een marktconform loon afhankelijk van je leeftijd

 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-10-01
  =job.status_text

  Online marketeer

  Toreon Studentenjob
  2018 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: