Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Drogenbos

Burddy

Technische hulplijn

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Avondwerk Weekend
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

De Burddy photobooth is een gebruiksvriendelijke fotozuil die selfies neemt met een gepersonaliseerd fotokader. Deze foto's kunnen online worden gedeeld en onmiddellijk worden uitgeprint. Burddy maakt photobooths toegankelijk voor alle evenementen, van bruiloft tot verjaardagsfeest tot bedrijfsevenementen. 

Functieomschrijving


Op zaterdagavond is het party time bij Burddy. Dan staan al onze photobooths te pronken op een feestje. De klanten kunnen ons bereiken met technische vragen betreffende het toestel. Al deze vragen kan je simpelweg beantwoorden aan de hand van een draaiboek.

Het is belangrijk om het toestel en het product te kennen om een visueel beeld te hebben van de photobooth wanneer de hulp wordt geboden. Daarom wordt de student opgeleid gedurende 1 uur in onze opslagplaats in Drogenbos. Nadien krijgt de student de photobooth gedurende een weekend bij hem/haar thuis om deze volledig te testen. 

 

Zaterdag is de student standby tussen 14 en 24u om telefoontjes te beantwoorden en klanten op te bellen nadat ze een mail hebben gestuurd. De student is betaald volgens een vast bedrag ongeacht of er veel of weinig oproepen zijn binnengekomen.

Profiel

Leeftijd: 18+
Tweetalig
Beschikt over een computer
Basiskennis informatica en Windows
Zelfstandig
Beleefd
Communicatief
Stresbestendig


 

We bieden aan

10u standby op zaterdag
 

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs