Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Brussel

Xtra Interim & Select

Telemarketeer B2B Zaventem

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Xtra Interim & Select

Xtra is een rekrutering-, selectie- en uitzendbedrijf dat bruggen bouwt tussen bedrijven en mensen. Xtra gaat op zoek naar de juiste persoon, op de juiste plaats op de juiste moment en dat alles met dé persoonlijke toets! Onze niches Industry, Office, Sales & Contact, Maritime en Select zorgen voor een professionele werkwijze naar bedrijven als kandidaten toe.

Functieomschrijving

Voor een telemarketing bureau gespecialiseerd in B2B oplossingen zijn wij op zoek naar twee gemotiveerde studenten.

De uitdaging bij deze studentenjob is om op een creatieve manier een persoonlijk gesprek te kunnen aangaan met de klant of prospect. Geen oneindig bandwerk dus, waar de zinnetjes die je gaat zeggen reeds op papier staan.

Geen bandwerk, maar originele en creatieve houding om een professioneel en persoonlijk gesprek op te bouwen. Wij bieden jou een uitdagende opdracht binnen een plezierige werkomgeving en een informeel team met gedreven en enthousiaste collega's.

In deze job staan inhoud en kwaliteit voorop. Enkele van je taken zijn: Telefonische prospectie Business tot Business Telefonische voorstelling van de producten en diensten van onze klanten Beslissingsnemer identificeren Diepgaande kwalificatie: in kaart brengen van interesses, aankoopbehoeften, … Boeken van een afspraak indien na kwalificatie blijkt dat er interesse/behoefte is aan de oplossing/dienst van onze klant .

Binnen het team zorg jij voor een kwalitatieve uitvoering en opvolging van de belacties, die onderdeel zijn van marketingcampagnes. Je prospecteert op de Vlaamse markt met de bedoeling nieuwe klanten te genereren en kwalitatieve afspraken vast te leggen voor salesmedewerkers.

Profiel

Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden en je vindt het leuk om zakelijke telefoongesprekken te voeren.

Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Je kan minimum 2 voltijdse dagen werken of een equivalent hiervan.

Je bent verbaal sterk, en met de nodige flair kan je leads overtuigen van de voordelen van ons product.

Je krijgt energie van telefonisch prospecteren, een “nee” krijgen is voor jou geen probleem.

Je bent een volhouder en met een aanstekelijk enthousiasme ga je elke dag opnieuw voor goede resultaten.  Targets beschouw jij als een uitdaging.

Je beschikt over een creatieve en originele geest die elk gesprek op gang kan trekken. Je bent in staat om autonoom te werken en je bent proactief ingesteld. Je hebt ervaring met computers en je bent typevaardig.

We bieden aan


 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2019-02-13
  =job.status_text

  Student Showroom Brussel

  Alterego Sa Studentenjob
  1000 Bruxelles
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: