Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Brugge

Partek bv

Telemarketeer

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

PARTEK is uw partner om precisieonderdelen, assemblies en standaard componenten, voor alle sectoren van de industrie, risicoloos aan te kopen in China. Wij bieden onze diensten aan met de focus op flexibiliteit en kwaliteit.

U kunt bij ons terecht voor het fabriceren van alle onderdelen in diverse materialen (staal, inox, aluminium, kunststof, glas, rubber, plexiglas, etc.). Dit volgens verschillende productietechnieken (laseren, ponsen, plooien, frezen, draaien, spuitgieten, gieten, extruderen, constructiewerk, assemblage, etc.) met de gewenste afwerking (galvaniseren, anodiseren, poederlakken, natlakken, chromeren etc.). Maar ook voor het aankopen van standaard mechanische onderdelen (stelpoten, aluminium bouwprofielen, wielen, lagers, ijzerwaren, etc.).

Functieomschrijving

Voor de Belgische markt zijn wij op zoek naar een telemarketeer. Partek bv is gespecialiseerd in de productie en import van maatwerk onderdelen voor de Belgische maak-industrie. Daarnaast brengen wij onder de merknaam FeOre ook cortenstaal producten op de markt. Voor dit luik zijn wij op zoek naar een gedreven telemarketeer die een voor ons nog nieuwe markt, namelijk de overheidsinstellingen (op gemeentelijk niveau), kan helpen aanboren.

Als telemarketeer ben je continu aan het netwerken. Naast leads die je krijgt van de buitendienst ga je ook op zoek naar potentiële klanten. Je contacteert de potentiële klanten en door de juiste vragen te stellen ontdek je of er mogelijkheden zijn tot samenwerking. Als geen ander kan je de interesse opwekken en de lead ombuigen naar een afspraak voor de buitendienst.

Profiel

Zelfstandig werken
Leervermogen hebben
Resultaatgerichtheid
Plannen (= ordenen)
Commercieel zijn
Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
Zin voor nauwkeurigheid hebben
Creatief denken (Inventiviteit)
Samenwerken als hecht team
Regels en afspraken nakomen
Klantgerichtheid
Omgaan met stress
Contactvaardig zijn

We bieden aan

Leuke afwisselende job
Je leert werken met het CRM pakket Teamleader
Je maakt gebruik van het volledige office pakket
Flexibele uren tijdens het schooljaar / vakanties (aantal uren ook bespreekbaar)
Werken van thuis mogelijk
Familiaal bedrijf
Doorgroeimogelijkheden
Competitief salarispakket

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs