Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Antwerpen

Theater Elckerlyc Vzw

Theatermedewerkers met pit!

 • Startdatum
  15-11-2017
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: moedertaal
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving


Theater Elckerlyc biedt een podium aan zangers, stand-up comedians, musicals, komedies, toneelklassiekers, festivals, dans- en jeugdvoorstellingen. Deze programmering wordt aangevuld met congressen en bedrijfsevents. 

De theaterzaal biedt plaats aan een zittend publiek van maximum 813 toeschouwers, en beleeft meer dan 200 events per jaar. Hierdoor bereiken we meer dan 100.000 bezoekers per jaar.

Het theater beschikt over een ruime multifunctionele feestzaal die kan dienen als receptieruimte, VIP-ruimte of restaurant.

Functieomschrijving

Als theatermedewerker ben je tijdens de voorstellingen de gastheer/vrouw van onze bezoekers. Je regelt het reilen en zeilen in de theaterzaal of foyer. Je bent een echte teamplayer, het bemannen van de vestiaire, het bedienen van de bar, ticketcontrole, ijsverkoop, en alle bijhorende taken ... kortom, onze theatermedewerkers zijn enorm belangrijk om er voor de bezoekers een onvergetelijke avond van te maken!

Maar we zorgen ook voor persconferenties, recepties en feesten.

Profiel

Je bent representatief, energiek, flexibel, enthousiasmerend in de samenwerking, je bent beschikbaar in de week en/of het weekend, woonachtig in Antwerpen, en bij voorkeur een basis horeca ervaring.

We bieden aan

Een uitdagende vakantiejob waarbij je samen met een enthousiast team de basis legt voor de toekomst van dit bijzonder theater. Het is een job waarin je ongetwijfeld vol zin gaat werken, maar ook die veel afwisseling, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid biedt. Je bent onderdeel van mooie evenementen zoals premières, en heel veel toffe voorstellingen. Een vast uurloon op basis van CAO afhankelijk van je leeftijd.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Bar- en Zaalmedewerker

  A concept interim Studentenjob
  2060 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Student Lange Lozanna

  Carrefour Studentenjob
  2018 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: