Terug naar alle studentenjobs

Job placeholder

Studentenjob

oostende

franlis rederij nv

ticketverkopers boottochten (juli en/of augustus)

 • Startdatum
  01-07-2018
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: zeer goed Frans: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

De rederij Franlis biedt diverse toeristische tochten aan op zee.  Gaande van korte zee excursies, ontdekking van zeehavens met gids, bezoek aan de winmolenparken tot heuse initiaties sportvissen.  Kortom voor elk wat wils.  Een heuse belevenis.  Welkom aan boord !

Functieomschrijving

U maakt promotie en verkoopt tickets aan toeristen voor boottochten Franlis te Oostende tijdens de zomer. U staat de ganse dag in de buitenlucht, spreekt passanten aan en overtuigd hen tot aankoop van tickets over te gaan. U bent uiterst sociaal en niet bang om toeristen aan te spreken. U bent dynamisch, flexibel en hebt een vlotte uitstraling en een glimlach op uw gezicht. Daarnaast staat u in voor de veiligheid op de inschepingsplaats en houdt u een oogje in het zeil bij in en ontschepen. U opent en sluit het ticketverkooppunt. Heel hoge verdiensten aangevuld met commissies. U werkt in een team van 6 jobstudenten over de ganse zomer en kiest zelf uw werkdagen uit, voor zover er steedsn 3 werkstudenten aan de slag zijn. Uiterst gegeerde vakantiejobs : buiten in de zon, sociaal mensen aanspreken.... Solliciteer snel !

Profiel

- minimum 18 jaar

- dynamisch en uiterst sociaal : u bent graag onder de mensen

- goed voorkomen

- Resultaatgerichtheid

- Klantgerichtheid

- Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)

- Commercieel zijn

- Contactvaardig zijn
 

We bieden aan

U kiest zelf uw werkdagen en uw verlofdagen. U kiest voltijds of deeltijds. Hoge verdiensten aangevuld met commissie op verhoop. Ook weekendwerk maar steeds werkuren gelegen tussen 10 en 17u30.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs