Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Antwerpen

Groep Anthonissen

UITDAGENDE STUDENTENJOBS IN VERLENGING VAN JE STUDIES ACCOUNTANCY-FISCALITEIT IN VERSCHILLENDE KANTOREN IN HET ANTWERPSE

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: moedertaal
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Put jij er voldoening uit om voor klanten tijd en geld te besparen?

Vind jij teamwerk, vertrouwen en kwaliteit net zo belangrijk als wij?

En wil je zelf de architect zijn van je toekomst in een snel groeiende organisatie?

 

Groep Anthonissen is véél meer dan een boekhoudkantoor, maar een totaaladviseur die KMO’s van dichtbij helpt om hun zaak uit te bouwen. Al meer dan 3000  klanten doen in alle vertrouwen een beroep op onze uitzonderlijke dienstverlening als ze belangrijke beslissingen nemen op vlak van boekhouding, personeelszaken, IT-services, enz. Hiervoor staat een gedreven team van circa 110 medewerkers en vennoten paraat, verspreid over 15 regionale kantoren. Zij werken constructief samen in een positieve sfeer waar open communicatie, zin voor initiatief en menselijke aandacht uiterst belangrijk zijn. Alleen zo kunnen zij het beste van zichzelf geven en doorgroeien tot topadviseurs die zich goed in hun vel voelen.

Functieomschrijving

Ben je als student op zoek naar boeiend studentenwerk in het kader van je studies?

Ben je bachelor- of masterstudent in accountancy of fiscaliteit? Gaat je honger naar kennis veel verder dan de schoolbanken? Barst je van de energie? Dat is net wat wij zoeken!

Ieder jaar biedt Groep Anthonissen tientallen studenten de mogelijkheid een stage of studentenwerk te volgen in één van zijn departementen. Met deze stage kun je al eens proeven van de arbeidsmarkt, je kennis op het terrein toepassen en een eerste stap zetten in het beroepsleven. Groep Anthonissen is vooral op zoek naar dynamische studenten met zin voor initiatief en creativiteit.

Profiel

 • Doordrongen kennis van boekhouden en BTW wetgeving is een must. Basiskennis van personen- en vennootschapsbelasting is meegenomen.
 • Je bent in staat nauwkeurig en zelfstandig georganiseerd te werken
 • Je logische denkvermogen en analytische kijk komen goed van pas om snel inzicht te verwerven in de werking van diverse softwarepakketten.
 • Je bent betrouwbaar, klantgericht met zin voor permanente verbetering en gelooft in teamwerk met collega’s om deadlines te behalen
 • Jouw leergierigheid en zin voor initiatief drijven je verder om continu op zoek te gaan naar verbetering en groei, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.
 • Je bent sociaal in de omgang en stelt je flexibel op in functie van je uitgebreide takenpakket.

We bieden aan

Je komt terecht in een dynamische en inspirerende werkomgeving waar je een uitdagende job kan uitoefenen.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  social media goeroe

  Escada hair.design Studentenjob
  2650 Edegem
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: