Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Antwerpen

Antwerps Sportpaleis NV

VIP Kelner (m/v)

 • Startdatum
  01-10-2019
 • Uurrooster
  Avondwerk Weekend
 • Talen
  Nederlands: zeer goed Frans: basiskennis
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving


Eigentijds, trendsettend en vol dynamiek. Het zijn woorden die beslist op het Antwerps Sportpaleis toepasbaar zijn. Hoewel meer dan tachtig jaar oud, is de zaal energieker dan ooit. Als muziek- en evenemententempel beleeft het Sportpaleis zijn tweede jeugd sinds zijn overname in 1997. Met grootse bouwactiviteiten werd de evenementenhal de 21ste eeuw binnengeloodst. Voor iedereen die onbezorgd grootschalige evenementen wil beleven is de zaal de ‘place to be’.

Functieomschrijving

Voor populaire shows en concerten zoeken we gemotiveerde studenten voor de afdeling VIP-bediening in het Antwerps Sportpaleis. Onze kelners dienen drank en hapjes op en ruimen tafels af.

Profiel

We zoeken beleefde en gemotiveerde studenten. Horeca-ervaring is een pluspunt, maar een eerste algemene werkervaring is wel een vereiste. Je zorgt zelf voor een zwarte nette broek, volledig zwarte (nette, maar comfortabele) schoenen en een flesopener (kelnersmes of “tire-bouchon”). Een modern t-shirt en een schort worden voorzien.

LET OP: je moet meerderjarig zijn en over eigen vervoer beschikken (of kunnen regelen)! 

We bieden aan

Wij bieden een toffe job met fijne collega's, loon volgens horecabarema en de kans om (gedeeltelijk wel) topconcerten mee te pikken en lid te worden van het permanente team na evaluatie. Onze planning wordt ingevuld op basis van jouw beschikbaarheid en in functie van onze concertagenda.

De eerstvolgende gesprekken zullen plaatsvinden na 16 september 2019.

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Sales talent

  V-IT NV Studentenjob
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: