Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Strombeek Bever

Eurorenovations

Web Design en Social Media talent voor vernieuwend concept in renovaties

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: zeer goed Engels: goed Frans: zeer goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Eurorenovations is een start-up met ervaring met een verfrissende kijk op renoveren. Het biedt Scandinavisch geinspireerde renovaties, waarbij samen shoppen met de klant tot de mogelijkheiden behoort. Eenvoudige oplossingen voor kleine en grote renovaties; van badkamers tot keukens en woonkamers, waarbij Eurorenovations het project van begin tot eind opvolgt.
 

Functieomschrijving

Samen zetten wij de stappen in het vormgeven van de Visual Identity van Eurorenovations. Deze zou overgebracht moeten worden via een website en de klassieke Multi Media kanalen waar je ervaring mee hebt (Facebook, Instagram, ...). Zelf heb ik een sterke strategische en marketing achtergrond (MBA Management en Expert diploma Stima), maar minder ervaring met de huidige meest gebruikte communcatiekanalen.

Profiel

Om de juiste look & feel te vertalen in de communicatie, zijn we op zoek naar een creatief persoon met kennis van Web Design (platform samen te bepalen) en Social Media. Jouw inbreng zet de toon voor een uniek concept binnen de van de wat outbollige sector. Tot binnenkort!

We bieden aan

Eurorenovations biedt je de mogelijkheid met veel eigen inbreng een mooi omlijnd concept te communiceren. Je kunt Eurorenovations daarna gebruiken als een referentie voor eventuele andere opdrachten bij andere bedrijven. Zelf heb ik een strategische en marketingachtergrond, waardoor je een goede input krijgt om het project tot stand te brengen.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs