Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Gent

Das Box

Webredacteur

 • Startdatum
  01-07-2019
 • Uurrooster
  Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: moedertaal Frans: goed
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Das Box is een Gents bedrijf dat voor jouw groep een activiteit in een doos maakt. De bedoeling is simpel: jou een leuke groepsactiviteit geven om te doen met je familie, vrienden of collega’s.

Alles wat je nodig hebt voor de activiteit vind je terug in Das Box. Je hoeft zelf dus bijna niets voor te bereiden.

Naast de tastbare elementen die je in de doos terugvindt, heeft elk spel ook een belangrijk virtueel onderdeel: een app bij Super Cops en Super Secret en een virtuele spelbegeleider in de vorm van een chatbot op Messenger bij Super Snap. Zo krijg je een heel bijzondere en unieke ervaring. Hier lees je hoe je kan spelen.

Das Box is ontstaan uit het bedrijf La mosca. La mosca maakte tien jaar leuke GPS-spelen die je overal kon spelen. Maar we vonden dat we met Das Box nog een stap verder konden zetten.

Functieomschrijving

Schrijf je graag? Word Webredacteur bij Das Box!

Schrijf je graag en ben je nog op zoek naar een leuke vakantiejob? Heb je al enkele digitale skills en wil je graag iets bij leren over digitale marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een redacteur die deze zomer aan onze websites en aan Google en Facebook advertenties wil werken. En heb je ook nog na de zomer nog een dag per week tijd om voor ons te werken? Ideaal!

Das Box is een Gents bedrijf dat location based games maakt, citygames die je met smartphones of tablets speelt in de stad. Kijk maar eens op dasbox.be.

We willen onze sites in België, Nederland en Frankrijk een serieuze boost geven, maar daar hebben we jou voor nodig. Er moeten heel wat nieuwe teksten worden toegevoegd aan de websites, teksten moeten naar de vertaler voor een Franse versie en op de website verschijnen. Daarnaast willen we ook bestaande teksten en titels van onze webpagina’s herschrijven.

En dan zijn er nog de advertenties die we op Google en Facebook zullen plaatsen. Je gaat op zoek naar goede keywords, teksten en titels voor deze advertenties en je zorgt voor een goede landingspagina. Heb je hier geen ervaring mee? Geen nood, we helpen jou helemaal op weg.

Profiel

We zoeken iemand die graag en vlot schrijft in het Nederlands, die goed Frans begrijpt en met de nodige digitale skills om teksten in te voeren in onze websites.

We bieden aan

Wij bieden een afwisselende job waarin je veel kan schrijven over leuke thema's en veel kan leren over digitale marketing en je digitale skills kan aanscherpen. Na de zomer kan je verder blijven werken aan onze communicatie (1 dag per week).

Solliciteer nu voor deze job
Enkel voor studenten van het hoger onderwijs

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • =job.status_text

  Poetshulp in Gent

  Daoust NV Studentenjob
  9000 Gent
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: