Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Zwijndrecht

Client of Manpower

Werkvoorbereider – Provincie Antwerpen – Vast contract

 • Startdatum
  25-02-2020
 • Uurrooster
  Parttime overdag
 • Talen
  Niet gespecificeerd
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij bieden ambitieuze starters en ervaren professionals een nieuwe wending in hun carrière en wij zijn gespecialiseerd in technische vacatures. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan onder een onmiddellijk vast contract.

Onze klant, multinational en marktleider in roterende machines en transformatoren, is omwille van hun sterke groei opzoek naar een werkvoorbereider voor hun vestiging in de provincie Antwerpen.

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider ben je werkzaam in de operationele afdeling waar je nauw samen werkt met verschillende afdelingen. Je bent verantwoordelijk voor de technische gegevensverzameling zodat het werk kwalitatief correct wordt uitgevoerd.
Je vertaalt handleidingen in verklaarbare taal zodat de technici hiermee aan de slag kunnen gaan wanneer er storingen optreden aan machines. Het schrijven van werkinstructies en analyseren van bestaand materiaal behoren ook tot jouw takenpakket.
Verder plaats je bestellingen binnen kadercontracten en zal je nauw samenwerken met de aankoopafdeling om onderdelen te bestellen.

In jouw functie als werkvoorbereider neem je actief deel aan de dagelijkse planningsmeetings om de vooruitgang van de orders mee op te volgen. Je maakt eindrapportages die je communiceert naar de eindklant.

Profiel

Je hebt een brede talenkennis van het Nederlands, Frans en Engels en bent vertrouwd met de meeste courante Office toepassingen. Door jouw organisatorische skills kan je zowel voor jezelf als voor anderen het werk goed organiseren. Je bent zelfstandig, maar ook een echte teamplayer.

Je hebt bij voorkeur een hoger diploma of bent evenwaardig door ervaring in een technische richting. Jouw passie  gaat vooral richting mechanica. Verder ben je in het bezit van een eigen wagen.

Kennis van 2D en/of 3D tekenpakket zijn een pluspunt.

We bieden aan

Als werkvoorbereider kom je terecht in een boeiende werkomgeving met leuke collega’s. Je geniet een uitdagende functie waarbij je flexibele werkuren krijgt.

Aan de hand van een opleidingsplan op maat wordt jij dé collega waar onze klant naar op zoek is. Je krijgt een mooi salaris aangepast aan jouw ervaringen met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, bonus, 20 vakantie dagen + 12 ADV dagen.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs

 • 2020-10-01
  =job.status_text

  Online marketeer

  Toreon Studentenjob
  2018 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut:
 • =job.status_text

  Salespromotor gezocht

  Pepperminds Studentenjob
  2000 Antwerpen
  Meerdere regio's
  Studieniveau: Statuut: