Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Oostende

Zazou

Wordt het gezicht van een nieuw productiehuis

 • Startdatum
  Altijd
 • Uurrooster
  Parttime overdag Avondwerk Weekend
 • Talen
  Nederlands: moedertaal
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

/b425b04eb9?fbclid=IwAR0Cnlh7iuMwosuzv52hd75NAyUdpt7rc1e2DbOb4CxK2xKQL4V4tnRQJKI

Zazou is een sportbedrijf die opgericht werd in 2017. Binnen het jaar werden we heel actief op verschillende domeinen binnen de sport. De hoofdfocus van Zazou is de sport begeleiding en oriëntering van kinderen. Daarnaast begeleiden we ook volwassenen, ontwikkelen we software en zijn we dit jaar van start gegaan met een eigen productiehuis. 

Het productiehuis 'Ventoux' staat open voor videoproductie op alle domeinen ook buiten de sport. De eigen programma's die we maken draaien uiteraard wel rond sport. Voor de eigen programma's zijn we opzoek naar een nieuw gezicht! 

Functieomschrijving

Met het productiehuis Ventoux staan enkele eigen programma's in de steiger. Voor deze programma's zijn we opzoek naar een (sport)journalistiek gezicht. Als gezicht van het programma maak je deel uit van het productieteam en denk je de ontwikkeling van het programma mee uit. Als journalist doe je het nodige opzoekingswerk waarmee je de productie ondersteunt alsook jezelf optimaal voorbereid. 

Profiel

In de eerste plaats heb je een grote passie voor sport in het algemeen. Daarbij heb je ook de nodige kennis van verschillende sporten en/of heb je de gedrevenheid je in bepaalde sporten te verdiepen. Je ambitie zorgt ervoor dat je samen met het productiehuis wilt groeien tot een vaste waarde in de sportwereld. Vrees om voor de camera te staan is er niet. Je hebt een duidelijke stem en/of ben bereidt om je hierin bij te scholen via logopedie. Je staat tijdens een moeilijk interview stevig in je schoenen en je hebt de mogelijkheden je snel aan te passen bij verassende omstandigheden. Bovenal heb je het geduld en enthousiasme in alle eerdere vernoemde kwaliteiten te groeien. 

We bieden aan

Je komt terecht in een jonge ambitieuze start-up waarbij je de mogelijkheden krijgt te groeien. 

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs