Terug naar alle studentenjobs

Thumb

Studentenjob

Gent / Zwijnaarde

Looptraining België

Yogadocent: Yoga for Runners

 • Startdatum
  16-08-2017
 • Uurrooster
  Avondwerk Weekend Vakantiejob
 • Talen
  Nederlands: basiskennis
 • Rijbewijs vereist
  No
 • Deel deze job met je vrienden

Bedrijfsomschrijving

Looptraining België biedt Looptrainingen aan in Gent en Oostende. Van absolute beginners tot marathonlopers, iedereen kan bij ons terecht voor lessen in looptechniek, uithoudingsvermogen en krachttraining.

In functie van het lopen bieden we daarnaast ook bootcamp en yogalessen aan. Allemaal om de uiteindelijk loopprestaties te verbeteren. 

Run to feel alive!

Functieomschrijving

Looptraining België zoekt Yoga docenten!


Vanaf september breiden we met Looptraining België onze Yoga for Runners lessen uit naar meerdere locaties en tijdstippen in Gent. Daarvoor zijn we op zoek naar nieuwe en enthousiaste yoga docenten. Lijkt het jou leuk om met een specifieke doelgroep te werken in kleine groepen waarin je veel persoonlijke begeleiding kan geven, een normaal maar fijn salaris en een job voor een langere tijd kunt vergaren en te werken in een jong team met sportprofessionals die allemaal met een progressieve blik naar bewegen kijken? Neem dan contact met ons op. We kijken uit naar je reactie.

Hopelijk tot binnenkort!
Het Looptraining België team
 

Profiel

Het liefst ben je al in het bezit van een diploma tot yogadocent, maar andere soortgelijke ervaring is natuurlijk ook mogelijk. Laat dit zeker weten in je CV of motivatie brief. Je bent beschikbaar tijdens weekavonden (dinsdag- of vrijdagavond) en soms ook in de weekenden. 

We bieden aan

Lijkt het jou leuk om met een specifieke doelgroep te werken in kleine groepen waarin je veel persoonlijke begeleiding kan geven, een normaal maar fijn salaris en een job voor een langere tijd kunt vergaren en te werken in een jong team met sportprofessionals die allemaal met een progressieve blik naar bewegen kijken? Neem dan contact met ons op. We kijken uit naar je reactie.

Solliciteer nu voor deze job

Artikels die voor jou interessant kunnen zijn

Soortgelijke studentenjobs